Joie

Joie i-Snug Turvakaukalo + i-Base 0+ Telakka, Coal

Ilmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Tilapäisesti loppu
207 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Joie i-Snug on kevyt turvakaukalo, joka painaa ainoastaan 3,25 kg. Sen muotoilussa on painotettu lapsen turvallisuuden lisäksi helppoa kuljetettavuutta.

Turvakaukalo on varustettu kolme vahvaa suojakerrosta sisältävällä Tri-Protect-niskatuella, joka on sijoitettu sen sivuille, sekä vastasyntyneen lisäosaan. i-Snug-turvakaukaloa voikin siksi käyttää heti syntymästä lähtien, kunnes lapsi painaa 13 kg.

Turvakaukalossa on kolmipistevaljaat, jonka hihnat kulkevat hartioiden ja vyötärön yli. i-Snug on varustettu vedenkestävällä ja UV-suojallisella kuomulla, joka suojaa lasta auringon haitalliselta säteilyltä.

- Kevyt turvakaukalo. Ainoastaan 3,25 kg.
- Kolmipistevaljaat.
- Tri-Protect-niskatuki.
- Irrotettava verhoilu.
- Voidaan yhdistää Joien lastenvaunuihin.
- ECE R129/02-hyväksytty.
- Joie i-Base 0+ -telakka sisältyy pakkaukseen

Turvakaukalo sopii seuraaviin telokoihin: i-Base™, i-Base™ lx, ja i-Base™ Advance. Sen voi myös asentaa valitsemiisi Joie-lastenvaunuihin Maxi-Cosin adapterin avulla.

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro.  906814

Asiakkaiden kuvat