Roxy

Roxyn mukavat ja kauniit lastenvaatteet

Jos et ole kuullut Roxy-tuotemerkistä, tunnistat varmasti Roxyn taustalla vaikuttavan Quicksilver-merkin. Quicksilver on suosittu vaatemerkki, joka tunnetaan ainutlaatuisesta tyylistään, korkeasta laadustaan sekä pitkästä historiastaan vaatetusalalla. Valitessasi Roxyn tuotteita voit siis olla varma, että heidän tuotteensa ovat hintansa arvoisia. Roxyn värikkäät ja kauniisti kuvioidut vaatteet ovat miellyttäviä ja käytännöllisiä paljon liikkuvien ja leikkivien lasten päällä.

Osta Roxyn vaatteet ja kengät Jollyroomilta

Meidän jollyroomilaisten mielestä lastenvaatteiden täytyy olla korkealaatuisia ja miellyttäviä, jotta lapset voivat keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten leikkimiseen, kiipeilemiseen ja pomppimiseen. Vaatteet eivät siis saa rajoittaa lasten liikkumista! Suuresta valikoimastamme löydät kauniit Roxy-tuotteet kuten paidat, uima-asut, housut, pipot ja monet muut!

Etsitkö jotain muutakin lapsellesi? Meillä on suuri valikoima lasten leluja, kenkiä, vaatteita ja polkupyöriä vain muutaman osaston mainitaksemme. Jollyroomilla asioidessasi sinulla on 365 päivän avoin kauppa. Voit siis tilata vaatteet ja antaa lapsesi sovittaa niitä kotona. Tervetuloa valitsemaan uusia suosikkivaatteita lapsellesi!