Petit Bateau

Jollyroomilta löydät Petit Bateaun lasten ja vauvanvaatteita. Vuonna 1893 perustettu ranskalainen tuotemerkki suunnittelee mm. mekkoja, t-paitoja, leggingsejä sekä myssyjä hyödyntäen tuotteissaan pehmeitä kuoseja, laatua ja tyylikästä suunnittelua. Petit Bateau on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi alusvaatteistaan ja t-paidoistaan. Merkin vaatteet on valmistettu pehmeästä puuvillasta hienoilla leikkauksilla, ja ne sopivat käyttöön ympäri vuoden.

 

Petit Bateau – ihastuttavia ja käytännöllisiä lastenvaatteita

Ranskalainen lastenvaatemerkki Petit Bateau on jo vuosikymmenten ajan ihastuttanut lapsiperheitä vaatteilla, joissa yhdistyvät käytännöllinen muotoilu ja kauniit kuosit. Pehmeät vaatteet tuntuvat miellyttävältä lapsen herkkää ihoa vasten, ja laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet ovat usein myös Öko-Tex-sertifioituja. Voit siis huoletta pukea pienokaisesi tuotemerkin kauniisiin bodeihin, mekkoihin ja housuihin! 

Rennot ja kauniit vaatteet kestävät sekä päivän leikit että niitä seuraavat pesukerrat. Valitse valikoimastamme vauvallesi sopivat bodyt ja jumpsuitit vaihtelevalla hihanmitalla, tai tee hankinnat lapsellesi alusvaatteiden, pyjamoiden ja t-paitojen joukosta. Voit olla varma, että vaatteet ihastuttavat niin lapsesi kuin läheisesikin!

Osta Petit Bateau -tuotemerkin vaatteet edullisesti osoitteesta jollyroom.fi

Kun etsinnässä ovat kestävät ja laadukkaat lastenvaatteet tai vauvanvaatteet, voit huoletta tehdä ostoksesi meillä. Jollyroom.fi on Pohjoismaiden suurin lapsiperheille suunnattu nettikauppa, josta löytyvät niin lastenvaatteetlastentarvikkeetlelut kuin vapaa-ajan välineetkin. 

Tarjoamme tuotteillemme hintatakuun, joten ostat sekä Petit Bateaun vaatteet että muutkin lapsiperheen tuotteet netin parhaaseen hintaan. Lisäksi takaamme sinulle 365 päivän avoimen kaupan.

Tervetuloa ostoksille!