Name it

Jollyroomista löydät laajan valikoiman Name it:in tuotteita. Name it on osa tanskalaista Bestseller-konsernia. Name it:in valikoimasta löydät pehmeitä sekä mukavia vaatteita kaikkein pienimmille. Vaatteiden suunnittelussa on kiiinitetty huomiota siihen, että tuotteiden hinta-laatusuhde pysyy erinomaisena ja että vaatteet sopivat jokapäiväisiin leikkeihin sekä hieman hienompiin tilaisuuksiin.

24 tulosta.

Name it -vaatteet sopivat kaiken ikäisille lapsille

Vanhemmat ovat yksimielisiä siitä, että lapset ansaitsevat parhaimmista parhaimmat vaatteet. Vaatteiden on oltava mukavia ja niissä on oltava helppo liikkua, leikkiä ja telmiä. Samalla niiden on oltava myös kestäviä, sillä leikit saattavat useinkin olla sotkuisia ja vauhdikkaita. Entistä hauskempia näistä leikeistä tekee se, että päällä olevat vaatteet ovat iloisesti kuvioituja.

Name it vastaa kaikkiin näihin vaatimuksiin. Se valmistaa kaikenlaisia vaatteita kaikenlaisille ja kaiken ikäisille lapsille: mukavat housut ja bodyt sekä käytännölliset ulkovaatteet kuten haalarit, takit, pipot ja hanskat kuuluvat sen tuotteisiin.

Valitsemalla Name it’in voit olla aina varma siitä, että lapsesi vaatteet ovat mukavia ja kestäviä – ne ovat vaatteita, joita lapsesi rakastaa.

Osta Name it -vaatteet Jollyroomilta

Jollyroom on Pohjoismaiden isoin lastentarvikkeiden nettikauppa, ja siksi löydät meiltä ison valikoiman Name it’in lastenvaatteita. Valikoimassamme on housut kaikkiin tilanteisiin, paitoja ja mekkoja juhlallisiin tilaisuuksiin, takkeja eri vuodenaikoihin, ihania hattuja ja paljon paljon muuta.

Kun ostat Name it tuotteet Jollyroomilta, varmistut siitä, että saat tuotteesi varmasti netin edullisimpaan hintaan.