Easy Rider

Easy Rider valmistaa korkealaatuisia seisomalautoja, jotka sopivat useimpiin lastenvaunumalleihin. Tervetuloa valitsemaan käytännöllinen seisomalauta Jollyroomilta!

10 tulosta.

Easy Rider – kätevät seisomalaudat

Vaunukävely pienten lasten kanssa on kuin leppoisa tutkimusretki – ainakin siihen saakka kunnes isoveli tai -sisko väsähtää, eikä jaksa enää ottaa askeltakaan. Easy Rider valmistaa käteviä seisomalautoja, jotka voi kiinnittää lastenvaunun runkoon. Esikoisen väsyttyä kävelemiseen hän voi hypähtää laudan kyytiin. Seisomalautaan voi lisätä myös istuimen, jolloin lapsi voi lepuuttaa jalkojaan kävelyretken jatkuessa. Voimme taata, että tämä keksintö tuo hymyn niin lasten kuin vanhempienkin huulille.

Easy Rider -seisomalaudat Jollyroomilta

Meiltä löydät suuren valikoiman Easy Riderin käteviä seisomalautoja. Tarjolla on myös seisomalautojen lisätarvikkeita, kuten istuimia, istuinpehmusteita ja mukinpidikkeitä, jotka helpottavat kävelyhetkiä entisestään. Jollyroomilla on myös muita tuotteita, joita lasten kanssa ulkoillessa tarvitaan, kuten esimerkiksi lastenvaunuja, lastenvaatteita, ulkovaatteita ja lasten kenkiä. Meiltä ostamillasi tuotteilla on aina 365 päivän avoin kauppa. Tervetuloa valitsemaan seisomalauta, joka saa lapsesi rakastamaan yhteisiä vaunukävelyitänne!