Concord

Concord valmistaa ja kehittää turvaistuimia, joissa käytetään innovatiivista turvallisuustekniikkaa. Concordin tavoiteena on helpottaa lapsiperheiden arkea tuotteilla, jotka mukautuvat käyttäjien tarpeiden ja halujen mukaisesti. Meiltä Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Concordin tyylikkäästi muotoiltuja turvaistuimia.

Concord – lasten mukavuus ja turvallisuus liikenteessä

Concord valmistaa laadukkaita turvaistuimia lapsille 40 vuoden kokemuksella. Concordin tuotteiden kehittäminen perustuu käyttömukavuuteen, yksinkertaisuuteen, persoonalliseen muotokieleen ja tietenkin turvallisuuteen. Concordin valmistamassa turvaistuimessa lapsesi istuu turvallisesti ja mukavasti. Istuimet ovat myös helppoja asentaa ja käyttää. Concordin turvaistuimet ovat useaan kertaan valittu myös testivoittajiksi.

Hanki Concord-turvaistuin Jollyroomilta

Meiltä Jollyroomilta löydät suuren valikoiman Concordin testivoittajatuotteita. Nämä korkealaatuiset turvaistuimet on kehitetty käyttäen innovatiivista turvallisuustekniikkaa lapsen turvallisuuden maksimoimiseksi. Concordin turvaistuimet on suunniteltu sopimaan vastasyntyneistä neljään ikävuoteen saakka. Istuimia on saatavana monissa eri malleissa ja väreissä.

Jos et edelleenkään ole varma lasten turvaistuimen valinnasta, käy kurkistamassa suureen turvaistuinvalikoimaamme. Sieltä tulet taatusti löytämään lapsellesi sopivan mallin. Samalla voit tutustua myös muuhun valikoimaamme kuten lastenvaatteisiin, leluihin, polkupyöriin ja muihin suosittuihin tuotteisiimme.

Jollyroomilta löydät aina lastentuotteet markkinoiden parhaimpaan hintaan. Tuotteillamme on myös 365 päivän avoin kauppa. Jos ostamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, voit nopeasti ja vaivattomasti lähettää sen meille ja saada rahasi takaisin. Tervetuloa ostoksille!