Raskaustyyny on ihana tuki odottavalle äidille yöllä tai lepohetken aikana. Halatessasi raskaustyynyä kehosi rentoutuu ja pystyt nukkumaan paremmin. Raskaustyyny antaa kehollesi optimaalisen tuen koko raskauden ajan. Valitse suosittujen tuotemerkkien, kuten Chicco ja NG Baby, imetystyynyvalikoimasta mieluisin tyynysi!
36 tulosta.

Raskaustyyny helpottaa asentoasi

Monet naiset lienevät samaa mieltä siitä, että raskausvatsa aiheuttaa välillä ongelmia nukkuessa. Nukkuminen ei enää onnistu yhtä helposti kuin aikaisemmin, ja hyvän ja rentouttavan asennon löytämisestä on tullut liki mahdotonta. Onneksi raskaustyynyt auttavat hädässä! Raskaustyyny on muotoiltu tukemaan koko vartaloasi raskauden ja imetyksen aikana, niin istuma- kuin makuuasennossakin. Synnytyksen jälkeen tyyny on kätevä apu hyvän imetysasennon löytämisessä. Raskaustyynyt auttavat sinua, joka kärsit hartia-, niska- ja selkäkivuista.

Löydä täydellinen raskaustyyny Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman testivoittajaksi valittuja, korkealaatuisia raskaustyynyjä monissa ihanissa kuoseissa ja väreissä. Me tarjoamme monen muotoisia ja kokoisia raskaustyynyjä eri pehmeysasteilla, jotta varmasti löytäisit itseäsi miellyttävän mallin. Tutustu tyynyvalikoimaamme ja suosittuihin tuotemerkkeihimme bbhugmeMilki ja BabyMatex.