Valtaosa lapsista ei pysty vastustamaan autoleikkejä! Meiltä löydät puiset autoradat ja parkkitalot perheen pienimmille sekä kauko-ohjattavat kilparadat isommille lapsille. Mukana suositut tuotemerkit, kuten Scalextric, Hot Wheels ja Carrera.

120 tulosta.

Hauskat autoradat vauhdikkaisiin leikkeihin

Oliko sinulla autorata, kun olit pieni? Jos vastasit kyllä, muistat varmasti, kuinka hauskaa sillä oli leikkiä. Autot ajoivat tasaiseen tahtiin ulos radalta tai vilahtivat mielettömien kurvien halki. Tilanne ei mitä luultavimmin ole muuttunut! Lapset rakastavat edelleen kaikenlaisia lelukulkuneuvoja, kauko-ohjattavia autoja ja autoratoja. Valitse suosikit perheen pienimmille klassisten autoratojen ja puisten parkkihallien väliltä. Meiltä löydät myös vauhdintäyteiset autoradat hieman vanhemmille lapsille. Toisin sanottuna tarjolla on autoratoja joka lähtöön! Lavasta kohtaukset viimeisimmästä Disneyn Autot-elokuvasta, tai ihmettele, kuinka ralliautosta kuoriutuu hauska parkkihalli. Voit myös valita leikkisetin, jossa sekä paloautot että hälytysajoneuvot ovat edustettuina. Lähde siis ihmeessä etsimään uusia suosikkileluja lapsillesi!

Kurvaa autoratojen maailmaan Jollyroomilla

Mitä leluihin tulee, me täällä Jollyroomilla valitsemme tarjontamme lasten toiveiden mukaan. Jos lapset siis toivovat autoratoja, me luonnollisestikin pidämme huolen siitä, että pystymme täyttämään lasten toiveet. Meiltä löydätkin erityyppiset autoradat, kuten esimerkiksi puusta valmistetut tai muoviset, monikerroksiset rakennelmat. Ehkäpä toiveissa on Carrera Go -autorata tai Alex's Garagen F1 kilparata, jossa looppeja ja kieppejä riittää? Vaiko puolestaan autorata tuotemerkeiltä Scalextric tai Disneyn Cars? Ei huolta, täytät lapsesi toiveet meillä! Kurkkaa toki samalla läpi muu valikoimamme, johon kuuluvat muun muassa kauko-ohjattavat lelutsähköautot sekä monet muut lelut! Muista ostoksia tehdessäsi Jollyroomin tarjoama hintatakuu, joka varmistaa ostoksillesi netin parhaan hinnan. Tervetuloa Pohjoismaiden suurinpaan lelukauppaan netissä!