BIG

BIG valmistaa kestäviä ja laadukkaita ulkoleluja lapsille. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotemerkin suosittuja liukumäkiä, hiekkalaatikoita ja potkuautoja. BIG on myös yritys, joka on Bobby Car -menestysautojen takana. Täältä saat klassiset Bobby Carit sekä muut hienot lasten rakastamat lelut!

38 tulosta.

BIG-ulkolelut iloisille ja aktiivisille lapsille

Hiekkalaatikot, leluautot ja liukumäet – lapset rakastavat ulkoleluja! Mikäli leluissa on iloiset värit ja hauska muotoilu, on se ainoastaan plussaa!

BIG-tuotemerkki valmistaa kestäviä liukumäkiä, hiekkalaatikoita ja potkuautoja lapsille. BIG on tunnettu hauskasta ja lapsiystävällisestä tyylistään. Ja näin ohimennen – BIG on yritys, joka on luonut uskomattoman suositun Bobby Car- potkuauton. Sekin löytyy meidän valikoimastamme täältä Jollyroomilta.

Osta BIG-lelut lapsellesi meiltä

Jollyroomilta löydät BIG-tuotemerkin mainiot ja hauskat lelut. Meillä on upeat hiekkalaatikot, joissa on käytännöllinen päällinen, jonka voi vetää laatikon päälle päivän päätteeksi. Meiltä saat myös ihastuttavat potkuautot sekä liukumäet – kaikki lelut hauskoihin leikkeihin ulkona!