BIG

BIG valmistaa kestäviä ja korkealaatuisia ulkoleluja lapsille. Meillä Jollyroomilla on laaja valikoima BIGin suosittuja liukumäkiä, hiekkalaatikoita ja potkuautoja. BIG on yritys, joka on menestyneiden Bobby Car -autojen takana. Täältä löydät, totta kai, klassiset Bobby Carit sekä muut lasten rakastamat lelut!

49 tulosta.

BIG-ulkolelut iloisille ja aktiivisille lapsille

Hiekkalaatikot, leluautot ja liukumäet – lapset rakastavat ulkoleluja! Mikäli leluissa on iloiset värit ja hauska muotoilu, on se ainoastaan plussaa!

BIG-tuotemerkki valmistaa kestäviä liukumäkiä, hiekkalaatikoita ja potkuautoja lapsille. BIG on tunnettu hauskasta ja lapsiystävällisestä tyylistään. Ja näin ohimennen – BIG on yritys, joka on luonut uskomattoman suositun Bobby Car- potkuauton. Sekin löytyy meidän valikoimastamme täältä Jollyroomilta.

Osta BIG-lelut lapsellesi meiltä

Jollyroomilta löydät BIG-tuotemerkin mainiot ja hauskat lelut. Meillä on upeat hiekkalaatikot, joissa on käytännöllinen päällinen, jonka voi vetää laatikon päälle päivän päätteeksi. Meiltä saat myös ihastuttavat potkuautot sekä liukumäet – kaikki lelut hauskoihin leikkeihin ulkona!