Tuotearvostelu: Herkullista ja käytännöllistä

Tiitiäinen-blogin kirjoittaja Pipsa Kajanne-Kujala arvioi blogissaan innostuneena Moweon Lite -lastenrattaita. Pipsa on elokuussa 2016 syntyneen pikkupimun äiti, joka kirjoittaa nuoren parikymppisen naisen näkökulmasta äitiydestä, elämästä ja kakkavaipoista.

"Hei voi jumpejampe. Päästiin maanantaina muuttamaan tänne meidän ihanaan uuteen kotiin. Supermonta asiaa, mistä haluaisin päästä jo tänne teille kertomaan. Miltä meillä täällä uudessa kodissa näyttää? Mitä on jo remontoitu, ja mitä aiotaan remontoida sekä vähän isosta pettymyksestä, mikä täällä odotti, kun tänne muutettiin. Nyt ihan ensin halusin kuitenkin esitellä teille Milan uudet herkulliset rattaat.

moweo_lite1.jpg 

Oikeasti HERKULLISET. Näiden väri! Tällaisen pienen prinsessan äiti on näille ihan myyty. Nämä Moweo Lite lastenrattaat tuli meille yhteistyössä Jollyroomin kanssa. Moweo on meille ennestään tuttu merkki, joten osasin näiltä jonkun verran jo odottaakin. Enkä todellakaan joutunut pettymään. Ei, nämä ei ole ne räntäsateessa mukavimmat, mutta voi jestas meillä reissataan nyt helposti. Napataan lennosta mukaan ja kaupungilla kaupoissa ei tarvitse enää vekslata mahtuuko hyllyjen väliin katselemaan vai ei. Sillä nyt mahtuu. Ehdottomasti kaikkein kätevimmät rattaat kaupungille ja matkoille, mitä meillä on. Sekä mikä tärkeää nämä painavat vain 4,5 kg. Tämä äiti tykkää.

Myös näissä on laskettava selkätuki, joten päikkärit liikkeellä ollessa pystytään näilläkin ottamaan, jos väsy iskee. Toinen asia, mitä rattailta aina vaadin, on kääntyvät etupyörät. Helpottavat liikkumista aivan valtavasti. Tai vaadin ja vaadin, mutta olen tottunut ja koen tärkeäksi arjen helpottajaksi.

8.jpg

moweo_lite4.jpg

 

Moweon rattaiden ihan niin kuin näiden Moweon Lite lastenrattaidenkin isoin plussa on helppo kokoontaitto. Jälleen huomasi kehitystä tapahtuneen ja tämän helpommaksi ei enää voi mennä. Varsinkin näin kotiäidille, joka on pääasiassa eniten yksin liikenteessä aina tytön kanssa, on suuri apua siitä, että rattaat on aina helppo taittaa kokoon ja kevyet nostaa autoon.

Näissä lastenrattaissa on myös 5-pistevaljaat pehmustetuilla olkahihnoilla. Ilman valjaita ei meillä rattaissa paljoa enää pysyttäisi. Ainakaan paikallaan. Mila kyllä viihtyy rattaissa, mutta koittaa jatkuvasti nousta niissä seisomaan ja kiivetä selkänojaa vasten. Joten tukevat, mutta lapselle mukavat 5-pistevaljaat on meillä koettua ainakin todella hyviksi.

moweo_lite10.jpg 

Nämä Moweo Lite lastenrattaat on tarkoitettu noin 6 kk – 5 v, ja max paino on 20,5 kg. Eli nämä rattaat menevät vähintäänkin niin kauan kuin on tarvetta. Ainiin ja pakkaukseen sisältyy ihana hoitoalusta sekä mukiteline. Mitäs pidätte? Me ollaan ihan todella tyytyväisiä ja innoissamme näistä."

Pipsan alkuperäisen blogipostauksen löydät hänen Tiitiäinen-blogistaan.