Itkuhälytin, joka tuo turvaa lapselle ja vanhemmalle!

Joskus sitä vain haluaa ottaa rauhallisen suihkun tai nauttia kupin kahvia auringossa, ja joskus on perheen pienimmän nukkumaanmenoaika. Tilanteissa, joissa et ole lapsesi lähettyvillä, Motorolan MBP36S itkuhälyttimestä voi olla iso apu – me kerromme miten!

Pikkuisten silmällä pitäminen ei ole aina mahdollista, vaikka niin toivoisimmekin. Joskus samassa huoneessa oleminen ei yksinkertaisesti ole suotuista tai edes mahdollista, ja juuri näitä tilanteita varten Motorolan MBP36S-itkuhälytin on kehitetty! Tämän itkuhälyttimen avulla voit olla varma lapsesi hyvinvoinnista silloin, kun et ole hänen vierellään. Itkuhälyttimen ansiosta voit keskittyä muiden asioiden hoitamiseen samalla, kun tarkkailet lastasi.

Tässä muutamia Motorolan itkuhälyttimen käteviä ominaisuuksia:

trends_mall_i-bloggen6_700X600.jpg

 

LCD-näyttö

Itkuhälyttimellä on 200 metrin kantama ja korkealuokkainen LCD-näyttö! Voit siis liikkua kauaskin lapsestasi ilman, että yhteytenne toisiinne katkeaa.

ECO-toiminto

Itkuhälyttimen yksi parhaita puolia on se, että sen ECO-toiminnon voi kytkeä päälle, jolloin hälytin käyttää paljon vähemmän virtaa. Peukut tälle!

Tuutulauluja

Jos huomaat, että lapsesi nukkuu levottomasti ja tarvitsee apua uneen päästäkseen, voit laittaa itkuhälyttimen vauvayksikön soittamaan rauhoittavia tuutulauluja. Laitteessa on viisi erilaista tuutulaulua.

Mikrofoni

Mikäli tuutulaulut eivät kuitenkaan tehoa, voit yrittää rauhoittaa lasta myös puhumalla hänelle. Kummassakin yksikössä olevan mikrofonin avulla voit sekä kuulla lapsesi että puhua hänelle. Joskus vanhemman äänen kuuleminen on kaikki, mitä lapsi tarvitsee rauhoittuakseen.

trends_mall_i-bloggen1_700X600.jpg

 

Infrapunakamera

Itkuhälyttimessä on infrapunakamera, jotta hälytin ei häiritse lapsesi unta. Sen avulla näet lapsesi kunnolla siitäkin huolimatta, että lastenhuoneessa olisikin täysin pimeää.

Huoneen lämpötilan tarkkailu

Muiden mahtavien ominaisuuksien lisäksi voit tarkkailla myös lastenhuoneen lämpötilaa, ja olla varma siitä, että lapsesi nukkuu hyvin, kun hänellä ei ole liian kuuma tai kylmä.