Muumi

Rätt Start Leikkimatto Muumi, Harmaa/Sininen

3 JÄLJELLÄ
3 JÄLJELLÄ
66,90 €
Lisää ostoskoriin

Hintatakuu
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
365 päivän avoin kauppa

v3_Flash_prices_CMS_FI.gif

Tsekkaa tämä! Tuhansia lapsiperheelle sopivia tuotteita säkenöivin hinnoin!

Tuotekuvaus

Suloinen muumiaiheinen vauvan leikkimatto, joka on varustettu hauskoilla leluilla. Leikkimaton pedagogiset lelut stimuloivat lapsen kuulo- ja tuntoaisteja lukuisilla hauskoilla toiminnoillaan. Puuhamatossa on muun muassa irrotettava Muumipeikko.

Suurella ja pehmeällä Muumipeikolla on rapisevat kädet ja jalat, jotka houkuttelevat tarttumaan ja siten stimuloivat lapsesi hienomotoriikkaa. Muumipeikon hännässä on helistin sekä joustava nauha, jota voi venyttää ja vapauttaa. Leikkikaaren roikkuvia hahmoja on hauska katsella selällään. Roikkuvissa hahmoissa on helmiä. Hahmot ovat irrotettavissa ja pestäviä.

Pehmeällä matolla on miellyttävä makoilla. Useat leikkimaton toiminnot houkuttelevat lasta myös leikkimään mahallaan, mikä on erityisen tärkeää lapsen kehitykselle. Käsivarsien, niskan ja selän vahvistaminen auttaa lasta oppimaan ryömimään. Pikku Myy -hahmolla on pieni torvi, jota vanhempi voi painella yhdessä lapsen kanssa. Laivassa on pieni luukku, joka kätkee alleen hauskan peilin! Muumi-puuhamatossa on myös irrotettava luonnonkumista valmistettu purulelu, johon on helppo tarttua.

Ikäsuositus: 0 kuukautta +.

Mitat: 89 x 89 cm.
Pakkauksen mitat: 81 x 54 x 16 cm.

Materiaali: Polyesteriplyysi, PP, luonnonkumi.

Artikkelinro. 715386

Asiakkaiden kuvat