Perässä vedettävä lelu on hauska kaveri kävelemään opettelevalle tai juuri kyseisen taidon oppineelle lapselle. Valikoimastamme löydät klassiset vetolelut useissa eri malleissa, joiden joukosta löytyy mieluinen lelu jokaiselle.
15 tulosta.

Vedä lelua mukanasi

On ihanaa käydä kävelyllä lemmikin kanssa – olipa kyse sitten karvaisesta mielikuvitusystävästä tai oikeasta eläimestä! Pieni lemmikki voi olla siis hyvin pyörien päällä liikkuva norsu, jolla on puuvillasta valmistettu karva tai puusta veistetty iloinen BRIO-koira. Lapset rakastavat yleensä kaikkea liikkuvaa ja erityisesti sellaista, joka reagoi ja tottelee heidän sanomaansa. Siksi vetolelut ovat mainio valinta, sillä ne rullaavat ja liikkuvat mukana juuri sinne, minne lapsesi meneekään!

Laaja valikoima värikkäitä vetoleluja Jollyroomilta

Me Jollyroomilla muistamme hyvin, kuinka hauskaa olikaan, kun pienet ja puiset lempilelumme seurasivat meitä yli mattojen ja kynnyksien – siksi meillä on nykyäänkin useita erilaisia vetoleluja lapsille. Tämä tarkoittaa, että valikoimastamme löytyy muun muassa BRIOn puinen koira, ihania pyörillä liikkuvia eläimiä sekä muita suloisia ystäviä! Pienet puueläimet ja muut vetolelut ovat tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Kids Concept, Sebra, Woodlii sekä Done By Deer tai Bloomingville.

Sukella siis suureen vetolelujen valikoimaamme ja löydä lapselle täydellinen syntymäpäivälahja, kastelahja, joululahja tai sellainen lahja, jonka avulla voit kertoa välittäväsi. Muistathan myös, että meillä on hintatakuu, joten saat kaikki lelut meiltä netin edullisimpaan hintaan! Psst, oletko jo huomannut, että meidät vauvalelujen valikoimastamme löytyvät sekä ajattomat puulelut että jännittävät aktiviteettilelut?