Klassiset ja ihanat puupalikat kannustavat lasta luoviin leikkeihin. Niillä voi leikkiä mitä mielikuvituksellisimpia leikkejä joko yksin tai kavereiden kanssa. Niitä voi pinota vaikka päällekäin tai niistä voi tehdä kekseliäitä rakennelmia. Tutustu kattavaan valikoimaamme alla ja ihastu! Tilaaminen kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa.
15 tulosta.

Puupalikat ovat lasten kestosuosikki vuodesta toiseen

Puupalikat, niin yksinkertainen lelu kuin ovatkin, saavat mielikuvituksen laukkaamaan ja ovat omiaan kehittämään lapsesi motorisia taitoja ja aisteja! Lapset rakastavat koota palikoista torneja, ja värikkäät ja monin eri aihein kuvioidut rakennuspalikat opettavat lapselle leikin lomassa laskemista, kirjaimia ja eläimiä kuin huomaamatta. Harvat lelut pitävät pintansa yhtä sinnikkäästi vuodesta toiseen – siksipä palikat ovatkin oiva valinta myös silloin, kun mietit lahjaideoita uuden oppimista rakastavalle muksulle!

Lelut, lautapelit ja palapelit edullisesti Jollyroomilta

Me täällä Jollyroomilla haluamme helpottaa perheiden arkea. Niinpä olemmekin koonneet laajan valikoiman lapsiperheiden lempituotteita tunnetuilta ja suosituilta tuotemerkeiltä, jotta perheet voivat keskittyä vapaa-ajalla yhdessä olemiseen. Valikoimassamme on ihastuttavia puupalikkasettejä perinteisiltä tuotemerkeiltä, kuten Brio, mutta myös tuotemerkit WoodliiKids Concept ja JaBaDaBaDo löytyvät meiltä.

Hankit meiltä myös lasten suosimat lautapelit ja palapelit käden käänteessä! Tarjoamme tuotteillemme 365 päivän avoimen kaupan sekä netin parhaan hinnan hintatakuumme ansiosta.