Ilmaiset toimituskulut

Rätt Start Leikkimatto Muumi

109,90 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Rätt Start Leikkimatto, Muumi on tilava ja pehmeä puuhamatto lapselle. Leikkimatossa on monia jännittäviä leluja, jotka stimuloivat lapsen kuulo- ja tuntoaistia. Kaikki lelut ovat lapsen käsien ulottuvilla. Leikkimatossa on ihana matto reunoilla ja yläpuolella olevassa kaaressa roikkuu useita hauskoja hahmoja, joita lapsi voi tutkia ja tunnustella.

Kaaret ja hahmot voi irrottaa leikkimatosta, jolloin siitä tulee tavallinen leikkimatto. Leikkimaton päällä lapsen on hyvä maata vatsallaan ja harjoittaa niskalihaksiaan. Itse matossa on hauskoja leluja, peilejä, pehmeitä helistimiä ja kahisevia perhosia, joita lapsi voi katsella ja tunnustella.

Leikkimatto on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka kestä villekäkin leikkejä. Samalla materiaali on turvallinen lapsellesi. Anna lapsesi kehittää aisteja ja motoriikkaa tämän supersuloisen aktiviteettimaton avulla!

Ikäsuositus: 0 vuotta +

Mitat: Halkaisija 80 cm.
Materiaali: Plyysi/Muovi.
Aihe: Muumi.

Turvallisuus:
- Tulee käyttää aikuisen valvonnan alla.
Artikkelinro. 109872

Tuotemerkki

Rätt Start

Rätt Start on ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa käytännöllisiä, turvallisia ja hauskoja tuotteita lapsille ja vauvoille. Valikoimassa on mm. leluja, pussilakanoita, puuhamattoja ja helistimiä. Tuotteissa seikkailee lukuisia lasten suosikkihahmoja, kuten Muumit, Peukku, Maailman Vahvin Nalle ja Kummitus Lapanen. Täältä löydät laajan valikoiman Rätt Startin hienoja leluja ja muita lastentuotteita!

Katso lisää Rätt Start »