LEGO

| LEGO Architecture

LEGO Architecture 21042 Vapaudenpatsas

Saatavilla pian
Saatavilla pian
79,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Rakenna LEGO® rakennelma yhdestä maailman tunnetuimmista kansallisista monumenteista – Vapaudenpatsas. New York Cityn satamassa sijaitseva Vapaudenpatsas kohoaa lähes sadan metrin korkeuteen Liberty Islandilla ja toivottaa merenkulkijat tervetulleeksi eri puolilta maailmaa. Vapautta symboloiva patsas oli Ranskan kansan lahja Yhdysvalloille, ja se paljastettiin virallisesti valtavan väkijoukon edessä 28. lokakuuta 1886.

Tämä yksityiskohtainen malli vangitsee rakenteen arkkitehtuurin ja veistoksen harmonisen yhdistelmän. Siinä on erittäin yksityiskohtainen jalusta kilpi- ja tiilikoristeilla sekä pylväsparvekkeet. Kauniisti valmistetulla Lady Liberty -patsaalla on liehuva kaapu, katkaistut kahleet, seitsenpiikkinen kruunu ja ylös kohotettu käsi pitelee kultaista soihtua. Patsas huokuu menneisyyttä ja historian havinaa.

LEGO® Architecture -rakennussarja tutustuttaa mailman kuuluisimpien rakennelmien pariin. Kokoa oma lempimonumenttisi tai muistele näkemääsi kuuluisaa kohdetta rakentamalla se itse!

Tässä elegantissa LEGO Architecture mallissa on aidot hiekanvihreän ja beigen sävyt sekä koristeellinen nimikyltti.

Ikäsuositus: 16 vuotta +.
  • - Ei sovi alle 3-vuotiaille lapsille pienten osien vuoksi.

Artikkelinro.  10043643

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Muovi
Syvyys (cm) 14
Korkeus (cm) 44
Pituus (cm) 14
Osia 1685

Hintahistoria

Ei tietoa