Seurapelit

Onko teillä koko perheen peliilta tiedossa tai haluatteko löytää uutta koko perheen yhteistä tekemistä? Jollyroomilta löydätte hauskat seurapelit koko perheelle. Lautapelit ovat mukavaa ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisillekin. Koko perheen peleistä nauttivat kaikki iästä riippumatta! Pelivalikoimaamme kuuluvat sekä todelliset peliklassikkot että suositut uutuuspelit.
224 tulosta.

Nauti mukavista perhehetkistä seurapelejä pelaillen

Perheen peli-illan lähestyessä lautapeli on ehdoton valinta. Se tarjoaa mukavaa ajanvietettä sekä lapsille että vanhemmille samalla, kun se yhdistää perhettä yhteistyön ja strategisen ajattelun kautta. Olipa kyseessä sitten todellinen perheen sisäinen kilpailu tai rauhallista yhdessäoloa, suosittujen pelien joukosta löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Joka vuosi julkaistaan lukuisia uusia pelejä, joten valikoima on tänä päivänä suurempi kuin koskaan aiemmin. Vaihtoehdot ovat lähes rajattomat aina pulma- ja strategiapeleistä laulu- ja pantomiimipeleihin asti.

Löydä hauskat seurapelit Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman lasten seurapelejä. Tarjolla on sekä pelejä kahdelle pelaajalle että koko perheelle sopivia pelejä. Valikoimastamme löytyy klassisia lautapelejä, kuten Monopoli, Scrapple ja Menolippu, hauskoja tietokilpailuja ja jalkapallopöytiä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse suosikkisi tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Alga, Egmont Kärnan, Hasbro ja Jabadabado. Löydät varmasti pelin, josta koko perhe nauttii. Haasta siis perheesi hauskan pelin parissa – luvassa on takuuvarmasti yksi hauskimmista illoista pitkään aikaan!

Tutustu suosittuihin seurapeleihimme

Meillä on laaja valikoima pelejä, jotka sopivat kaikenikäisille, ja olemme ylpeitä tarjotessamme sekä jännittäviä uutuuksia että todellisia peliklassikoita, joista ei voi saada tarpeekseen. Olit sitten etsimässä lasten lautapeliä, jotain hauskaa pelattavaa perheen kesken tai seurapeliä aikuiseen makuun, löydät etsimäsi Jollyroomilta. Tutustu valikoimaamme ja löydä seurapelit, jotka luovat muistoja ja naurua koko perheelle. Suositut ja hauskat lautapelimme ovat vain klikkauksen päässä, valmiina tekemään yhteisestä ajasta vieläkin erityisemmän!

Mikä on paras seurapeli?

Luo unohtumattomia ilon ja yhteenkuuluvuuden hetkiä mahtavalla valikoimallamme pelejä lapsille ja koko perheelle! Lapsille olemme huolellisesti valinneet seurapelejä, jotka eivät ole vain hauskoja vaan myös kehittäviä. Nämä pelit on suunniteltu stimuloimaan lasten luovuutta, loogista ajattelua ja yhteistyötaitoja. Valittavana on muistipelin ja Uno-korttipelin kaltaisia klasikkoita sekä uusimpia suosikkeja kuten Taikametsä. Toisin sanoen meillä on varmasti jokaiselle jotakin, pelaajien kiinnostuksen kohteista ja iästä riippumatta.