Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Alga

Alga Musse & Helium Kultajuuston Jäljillä Peli

2 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

2 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

Tuotekuvaus

Camilla Brinckin suosittujen kirjojen inspiroima lautapeli! Lähde mukaan Mussen ja Heliumin fantastiseen maailmaan ja auta heitä taistelussa ilkeitä kyyhkystenmetsästäjiä vastaan. Kultajuuston löytäminen ja turvaan tuominen vaatii rohkeutta, oveluutta ja onnea nopan kanssa.

Ihastuttavan jännittävä ja mielikuvituksellinen peli harjoittaa lapsen keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta. Hauska peli kaikenikäisille aarteenmetsästäjille!

Ikäsuositus: 5 vuotta +.

Artikkelinro.  10217985

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Pelaajia 2-5

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa