Leikkiruoka & Leivonnaiset

Lapset rakastavat kokkileikkejä ja leikkikeittiössä puuhastelua. Kotileikit ovat hyvää valmistautumista tulevia vuosia varten. Jollyroomilla on todenmukaisempia kotileikkejä varten laaja valikoima leikkikeittiötarvikkeita sekä leikkiruokaa lapsille. Täältä saat leikkiruoat sekä leivonnaiset lasten kotileikkeihin.
94 tulosta.

Leikkiruoka ja leivonnaiset tuovat iloa ja väriä kotileikkeihin

Leikkikeittiö ei olisi mitään ilman leikkiruokaa! Mikä sen hauskempaa, kuin leikkiä ravintolakeittiötä tai kotikokkia ja loihtia mitä maukkaimpia ruoka-annoksia ja leivonnaisia. Intoa piisaa, kun valittavina ovat hedelmät, kastikkeet, pitsat ja hampurilaiset erilaisista materiaaleista, kuten kankaasta ja puusta, valmistettuina. Kun vuoroon pääsevät todenmukaiset leivonnaiset, kuten kuppikakut, muffinsit, kääretortut ja kakkupalat, herahtaa vesi kielelle myös aikuisella! Leikkileivonnaiset ja -ruoat ovatkin mainio lahja lapselle, sillä niitä voi hyödyntää monenlaisissa leikeissä.

Lelut ja muut lapsiperheen lempituotteet edullisesti Jollyroomilta

Helpota perheesi arkea tekemällä ostokset helposti ja nopeasti Jollyroomilta. Esimerkiksi leikkiruokavalikoimassamme on tuotteita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten DisneyMelissa & Doug ja JaBaDaBaDo! Tarjoamme ostamillesi tuotteille hintatakuun ja netin parhaat hinnat, sekä 365 päivän avoimen kaupan. Meiltä hankit sekä joululahjat että arkea helpottavat perustuotteet lastenvaatteista kenkiin ja huonekaluihin!