Cybex Talos S Lux Yhdistelmävaunut, Soho Grey/Silver
Cybex Talos S Lux Yhdistelmävaunut, Soho Grey/Silver
Cybex Talos S Lux Yhdistelmävaunut, Soho Grey/Silver
Zoom

Cybex

Cybex Talos S Lux Yhdistelmävaunut, Soho Grey/Silver

GoldIlmaiset toimituskulut
2 JÄLJELLÄ
2 JÄLJELLÄ
819,80 €
Lisää ostoskoriin

Hintatakuu
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
365 päivän avoin kauppa

v3_Flash_prices_CMS_FI.gif

Tsekkaa tämä! Tuhansia lapsiperheelle sopivia tuotteita säkenöivin hinnoin!

Tuotekuvaus

Eri tilanteisiin mukautuvissa Cybex Balios S Lux -yhdistelmävaunuissa yhdistyvät käytännöllisyys, mukavuus ja tyylikkyys. Cybexin uusi 4-in-1 travel system tuo joustavuutta ja pitkäikäisyyttä rattaiden käyttöön. Rattaat ovat perheen käytössä heti syntymästä lähtien ja siihen asti kun lapsesi ei enää tarvitse rattaita.

Jousitettujen vaunujen suuret, puhkeamattomat kumirenkaat, jotka rullaavat pehmeästi myös haastavammassa maastossa ja tekevät matkanteosta miellyttävää. Balios S Lux kuuluu Cybexin suosittuun Gold-sarjaan.

Rattaiden rungossa on säädettävä työntöaisa, hyvä iskunvaimennus ja kestävät maastorenkaat, jotta sekä sinä että lapsesi voivat nauttia mukavista kävelyretkistä.

Käännettävän ja leveän istuimen selkänojan voi kallistaa täyteen makuuasentoon, jotta lapsesi voi nukkua rattaissa. Istuimessa on lisäksi irrotettava turvakaari, säädettävä jalkatuki sekä UV-suojalla 50+ varustettu, suurikokoinen kuomu, jonka verkkokangasosiot takaavat hyvän ilmanvaihdon.

Vaunukopassa on miellyttävä vaahtomuovipatja, joka tukee lapsen kehoa juuri oikealla tavalla mahdollisimman miellyttävästi. Se on myös varustettu suurella UV 50+-kuomulla ja avattavilla verkkokangaspaneeleilla parhaan mahdollisimman ilmanvaihdon takaamiseksi.

- Pitkä käyttöikä, maksimipaino 22 kg
- Avattuna, K113 x P91 x L61 cm
- Taitettuna, K44 x P78 x L60 cm
- Käännettävä istuin
- Jousitus kaikissa pyörissä
- Kääntyvät etupyörät lukitusmekanismilla
- Säädettävä selkätuki
- Yhden käden kokoamisominaisuus
- Puhkeamattomat maastorenkaat
- Tilava tavarakori
- Säädettävä jalkatuki
- Suuri kuomu

Klikkaa erillisistä tuotteista saadaksesi lisätietoa!

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 906270

Asiakkaiden kuvat