Istuinpehmusteet & Lampaantaljat

Istuinpehmuste tuo persoonallista ilmettä rattaisiin ja suojaa samalla istuinta likaantumiselta. Valikoimastamme löydät suosittujen merkkien lämmittävät lampaantaljat ja hengittävät istuinpehmusteet useissa eri väreissä ja kuoseissa. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, kuten AeroMoov, Inovi ja Petite Chérie – tutustu ja löydä suosikkisi.
98 tulosta.

Istuinpehmusteet ja lampaantaljat miellyttäviin vaunuajeluihin

Jokainen vanhempi haluaa, että pikkuinen istuu mukavasti lastenvaunuissa. Myös silloin, kun ulkona on hieman viileää. Mukavuuden lisäämiseksi voit ostaa pehmeän istuinpehmusteen tai lampaantaljan lastenvaunuihin. Nämä lastenvaunujen lisätarvikkeet tekevät vaunumatkoista miellyttävämpiä lapsellesi ja ne samalla piristävät vaunujen yleisilmettä!

 

Miksi rattaissa on hyvä olla istuinpehmuste?

Lastenrattaissa on hyvä olla istuinpehmuste useista syistä. Istuinpehmuste tekee istumisesta mukavampaa lapselle, erityisesti pidemmillä matkoilla tai ulkoillessa. Pehmuste voi auttaa vaimentamaan tärähdyksiä ja iskuja, mikä parantaa lapsen istumismukavuutta. Hengittävä istuinpehmuste voi auttaa säätelemään lämpötilaa lapsen istuessa rattaissa, jolloin lapsi ei ole liian kuuma tai kylmä. Istuinpehmuste on myös usein helpompi puhdistaa kuin itse rattaan kangas, joten se voi suojata rattaiden alkuperäistä kangasta likaantumiselta ja kulumiselta.

Istuinpehmusteita on saatavana useissa erilaisissa malleissa, väreissä ja kuoseissa, joiden avulla voi helposti piristää rattaiden ilmettä. 

 

Millainen istuinpehmuste kannattaa valita?

Istuinpehmuste on täydellinen lisävaruste rattaisiin, sillä se sekä lisää matkustusmukavuutta että auttaa pitämään rattaiden istuimen puhtaana ja siistinä pidempään. Valikoimastamme löydät istuinpehmusteita ja lampaantaljoja useilta suosituilta merkeiltä, kuten Inovi, Nordlys, AeroMoov ja Petite Chérie. Valitessasi pehmustetta vaunuihin, on hyvä miettiä sen käyttötarkoitusta ja mitä ominaisuuksia toivot siltä. Riippumatta siitä, onko valintasi hyvin hengittävä istuinpehmuste kesään, lapsen vartalon mukaan muovautuva memory foam pehmuste vai lämmittävä lampaantalja pakkasille, Jollyroomilta löytänet juuri teille sopivan mallin.   

Inovi valmistaa istuinpehmusteita memory foam -materiaalista, joka varmistaa lapselle hyvän istumamukavuuden muovautumalla vartalon mukaan. Ergonominen ja mukavan iso istuinpehmuste on muotoiltu antamaan tukea pienelle lapselle, joka on siirtymässä vaunukopasta istuinosaan.

Nordlys-valikoimasta löydät pehmoiset lampaantaljat vaunuihin ja rattaisiin. Pitkäkarvainen lampaantalja on ihanan lämmin lisävaruste, joka tuo sekä lämpöä että pehmeyttä talven vaunuajeluille. Se sopii hyvin vanhemmille, jotka arvostavat luonnollisuutta ja minimaalista tyyliä. 

AeroMoov on nimensä mukaisesti suunniteltu varmistamaan optimaalinen ilmankierto, jotta lapsen olo pysyy mahdollisimman viileänä ja miellyttävänä myös kesän kuumimpina päivinä. Istuinpehmuste on varustettu innovatiivisella 3D-rakenteella, joka takaa erinomaisen hengittävyyden ja vähentää hikoilua. 

Petite Chérie on nykyaikaisen lapsiperheen valinta. Merkin istuinpehmusteissa yhdistyy leikkisän elegantti muotoilu ja erinomainen käyttömukavuus. Valittavana on useita erilaisia väri-, kuvio- ja kuosivaihtoehtoja, joiden joukosta löytyy mieluinen malli joka makuun. Kaikissa istuinpehmusteissa on aukot turvavaljaille, ja ne sopivat kaikkiin tavallisimpiin ratasmalleihin.

 

Lukuisia lampaantaljoja ja istuinpehmusteita lastenvaunuihin Jollyroomilta

Jollyroomin valikoimasta löydät istuinpehmusteet kaikenlaisiin lastenvaunuihin! Saatavana on lukuisia erilaisia värivaihtoehtoja ja malleja tunnetuilta tuotemerkeiltä, jotka ottavat lapsesi matkustusmukavuuden tosissaan. Riippumatta siitä, minkälaista pehmustetta etsit, löydät sen ja paljon muuta hyödyllistä lapsiperheelle laajasta valikoimastamme. Muistathan, että Jollyroomilta saat hintatakuun koko valikoimamme, jotta voit tehdä ostoksia hyvillä mielin.