Talvilämpöpussit

Paksusti topattu talvilämpöpussi pitää lapsen lämpimänä myös kovimmilla pakkasilla. Valikoimastamme löydät vanutäytteiset lämpöpussit ja muhkeat untuvapussit useissa eri malleissa, jotka sopivat rattaisiin, vaunuihin ja turvakaukaloon. Valittavana on useita tunnettuja laatumerkkejä, kuten Bugaboo, Nordlys ja Petite Chérie. Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkisi talven vaunuajeluille.
139 tulosta.

Milloin tulisi käyttää talvilämpöpussia?

Talvilämpöpussi on välttämätön vaunutarvike kaikille vanhemmille, jotka haluavat pitää lapsensa lämpimänä ja mukavana viileillä retkillä. Kun lämpötilat laskevat ja pureva kylmyys iskee, lämpöpussi voi olla paras ystäväsi. Paksusti topattua lämpöpussia tai untuvapussia voi alkaa käyttää, kun päivälämpötila laskee alle kymmenen asteen. Tämä varmistaa, että lapsesi pysyy lämpimänä ja voi nauttia vaunuajeluista hyvillä mielin.

Suositut merkit kuten Bugaboo, Nordlys ja Petite Chérie. tarjoavat laajan valikoiman lämpimiä lämpöpusseja eri tyyleissä, väreissä ja materiaaleissa, jotka vastaavat tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Talvi lämpöpussi on helppo kiinnittää rattaisiin tai vaunuihin, ja ne on valmistettu materiaaleista, jotka lämmön lisäksi hengittävät hyvin, jotta lapsesi olosta ei tule liian tukala. 


Milloin talvilämpöpussi on liian kuuma?

On tärkeää käyttää vuodenaikaan ja lämpötilaan sopivaa lämpöpussi, koska ylikuumeneminen voi olla yhtä epämiellyttävää lapsellesi kuin palelukin. Jos lämpötila ylittää 10°C, on yleensä järkevää vaihtaa kevyempään vaihtoehtoon kuten ympärivuotiseen käyttöön suunniteltua lämpöpussiin, ohueen kesälämpöpussiin tai ottaa lämpöpussi kokonaan pois. Monissa lämpöpussissa on myös pitkät vetoketjut, joiden avulla kantta voi avata lämpötilan mukaan. On tärkeää pitää silmällä, näyttääkö lapsesi olo epämukavalta ja kuumalta. Liiallinen hikoilu tai punoitus voivat olla merkkejä liian paksusta lämpöpussista. 


Luotettavat lämpöpussit talveksi Jollyroomilta

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät lämpöpussit useilta suosituilta merkeiltä, kuten Bugaboo, Cybex, Nordlys ja Petite Chérie. Valittavana on sekä yleismallisia lämpöpusseja, jotka sopivat kaikenlaisiin rattaisiin, että merkki- ja mallikohtaisia lämpöpusseja, jotka on mitoitettu sopimaan johonkin tiettyyn vaunumalliin. Tunnettujen merkkien lämpöpussi tarjoaa luotettavaa suojaa kylmissä, tuulisissa ja sateisissa sääolosuhteissa sekä varmistaa lapsellesi mukavat vaunuajelut kaikkina vuodenaikoina. Se on myös helppo keino tuoda vaunuihin tai turvakaukaloon persoonallista ilmettä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse juuri teille sopiva malli lukuisten vaihtoehtojen joukosta.