Meiltä löydät ihanat ja värikkäät lasten pyjamat, jotka takaavat makoisat yöunet lapsellesi. Valikoimassamme on lasten pyjamia monilla suosituilla hahmoilla, kuten esimerkiksi Spider-Man ja Disney Autot. Tutustu yöasuvalikoimaamme ja tee upeita löytöjä useiden eri tuotemerkkien ja mallien joukosta!

122 tulosta.

Suosikkipyjamassa uni maistuu varmasti

Jokainen vanhempi tunnistaa takuulla tilanteen, jolloin mukavasti lasten kanssa vietetty koti-ilta päättyy sotatannerta muistuttavaksi riidaksi otettaessa iltapuuhat puheeksi. Rauhanneuvottelut muuttuvat helpommiksi vuosien saatossa, mutta voisiko pyjamaostoksista olla kenties apua näin ensihätään? On hauskempaa pystyä esittelemään pyjama, jossa komeilevat omat piirroselokuvista tutut suosikit tai värikkäät ja mielikuvitusta ruokkivat kuvat. Kun pyjama on mieleinen, se on myös mukavampi pukea päälle illan tullen.

Pehmoiset ja rennot pyjamat osoitteesta Jollyroom.fi

Meille Jollyroomilla on tärkeää, että voimme tuotteillamme helpottaa lapsiperheiden arkea. Senpä takia meillä onkin Pohjoismaiden suurin valikoima tuotteita vauvoille ja lapsille - pyjamat ja potkupuvut mukaan lukien! Pyjamiemme joukossa on mielin määrin valinnanvaraa niin värien, kuvioiden kuin mallienkin väliltä, joten jokainen tenava löytää taatusti suosikkinsa. Mikä parasta, pyjamissa seikkailevat Ryhmä Hau, Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli, Muumit sekä Disneyn rakastetut Autot- ja Frozen-hahmot.

Meiltä hankit vaivattomasti myös muun vaatekaapin sisällön. Olipa hakusessa sitten vauvan bodyjuhlamekko, huppari tai collegehousut, löytyvät ne meiltä netin parhaaseen hintaan! Lisää samalla ostoskoriisi matkalaukku tulevia perhelomia varten. Meillä teet ostokset hetkessä, ja tuotteille saat hintatakuun sekä 365 päivän avoimen kaupan.

Tervetuloa tekemään todellisia löytöjä!