Collegehousut

Täältä löydät pehmeät ja mukavat lasten collegehousut kaikenikäisille lapsille. Ihanan rennot collegehousut ovat täydellinen valinta liikkumiseen tai kotiolohousuiksi lapselle. Valikoimastamme löydät upeita tuotteita useilta eri tuotemerkeiltä, kuten Tiny Treasure, Name it, Hummel, maxomorra sekä ESPRIT.
231 tulosta.

Suloisen pehmoiset vaatteet lapsille

Lasten elämä on täynnä touhua ja temmellystä. He juoksevat, hyppivät, leikkivät ja pomppivat. Tämän vuoksi lapsilla täytyy tietenkin olla vaatteet, jotka tekevät liikkumisesta mukavaa ja sallivat lasten olla juuri lapsia. Pehmeissä ja joustavissa collegehousuissa, lapsesi voi liikkua vapaasti ilman, että kova kangas painaa tai hiertää kesken hauskojen leikkien. Collegehousut ovat myös täydellinen valinta koti-iltoina perheen kanssa sohvalla loikoillessa. Luo mukavampi arki lapsellesi pehmeiden collegehousujen avulla!

Löydä lasten parhaat collegehousut Jollyroomilta

Jollyroomilla on tarjolla suuri valikoima pehmeitä collegehousuja monissa eri kuvioissa, malleissa ja väreissä. Meillä on pojille ja tytöille sekä kapeita että löysän mallisia housuja, joita löytyy eri materiaaleista valmistettuina. Perheen pienimmille tarjolla on jalkaterällisiä malleja ja suuremmille lapsille housuja räväkillä painatuksilla. Valikoimastamme löydät tunnetut tuotemerkit, kuten Hust & ClaireTiny TreasureName it ja Geggamoja.

Ethän unohda, että Jollyromilla on hintatakuu, jonka ansioista voit olla varma, että klikkaat lastenvaatteet meiltä ostoskoriisi netin parhaaseen hintaan. Kaiken lisäksi sinulla on 14 päivän palautusoikeus ja 365 päivän avoin kauppa. Jos käy niin, että collegehousut eivät vastaakaan odotuksiasi, ne voi lähettää meille takaisin. Käy kurkistamassa värikkääseen valikoimaamme ja valitse jotakin juuri sinun lapsellesi sopivaa!