Hupparit

Huppari on ihanan monikäyttöinen vaate, joka on mukava päällä. Valitse lapselle vetoketjullinen collegetakki tai klassinen collegehuppari. Meiltä löydät tyttöjen ja poikien hupparit useissa eri väreissä ja malleissa.
72 tulosta.

Huppari – erinomainen peruspaita lapsen vaatekaappiin

Hupparit ovat käytännöllisiä kestosuosikkeja lasten ja aikuisten keskuudessa helppoutensa ja mukavuutensa ansiosta. Pitkähihaiset, hupulliset paidat on valmistettu pehmeistä materiaaleista, ja valinnanvaraa löytyy niin vetoketjullisten kuin umpinaistenkin mallien väliltä. Valitse oma suosikkisi yksiväristen tai kirjavien, raidallisten tai kuvioitujen huppareiden joukosta tuotemerkin logopainatuksella tai ilman! 

Helppoutensa ansiosta huppari on raivannut tiensä usean perheen vaatekaappiin peruspaitana. Huppari onkin erinomainen paita jokaiseen vuodenaikaan, sillä se sopii niin takin sijaiseksi kesäiltoihin kuin talvitakin alle pakkassäällä. Lisäksi hupparit ovat mieluinen asuvalinta päiväkotiin tai kouluun. Monessa perheessä ajatellaankin, ettei huppareita voi olla koskaan liikaa! Yhdistä t-paita, farkut ja huppari rennoksi asukokonaisuudeksi tai pakkaa kassiin urheiluvaatteet ja lähde harrastuksiin huppari hartioilla! Hupparin kanssa vaihtoehtoja on rajattomasti, ja lämmin huppu pitää niskan lämpimänä.

Jollyroomin verkkokauppa tarjoaa vaatteet netistä hintatakuulla

Me täällä Jollyroomilla rakastamme yksinkertaista perhearkea. Siksi olemmekin varmistaneet, että tuotevalikoimastamme löytyy sekä kestäviä että korkealaatuisia vaatteita perheen jokaiselle lapselle. Kotisivuillamme on huppareita tuotemerkeiltä ReimaPumaESPRIT ja Levi’s – vain muutamia mainitaksemme! Löydät meiltä myös muut lastenvaatteet, kuten huppareihin sopivat collegehousutfarkut ja kengätsekä paljon, paljon muuta! Lähde tekemään löytöjä ja ihastu laajaan tuotevalikoimaamme jo tänään! 

Jollyroomin hintatakuu varmistaa, että teet ostoksesi netin parhaaseen hintaan. Lisäksi tarjoamme 365 päivän vapaan kaupan, joten ostosten tekeminen on uskomattoman mutkatonta.