Täältä löydät tyylikkäät farkkuhousut kaikenikäisille lapsille. Farkut ovat kestosuosittu housumalli, sillä ne on helppo yhdistää useiden eri vaatteiden ja asukokonaisuuksien kanssa. Meiltä löydät upeat lasten farkut useissa eri väreissä ja malleissa. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi jo tänään!
45 tulosta.

Farkut pitävät pintansa muodin huipulla vuodesta toiseen

Farkut on suosittu kestomalli niin lasten kuin aikuistenkin parissa. Joustavan ja kestävän kankaansa ansiosta farkut sopivat käytettäväksi arkihousuina sisällä ja ulkona, ja useat mallit ovat lisäksi mukavan joustavat päällä. Pue koko perhe denimiin, tai yhdistä farkut vaivattomasti lapsen muuhun asukokonaisuuteen - tyylikkään farkkukankaan kanssa ei voi mennä pieleen! Rentojen farkkujen kanssa sopivat yhteen monenlaiset kengät, paidat ja takit, joten farkkuhousut ovatkin varma valinta vaatekaapin perusvaatteena. 

Monipuolinen farkkuvalikoima Jollyroomilta

Jollyroomin farkkuvalikoimassa olemme huomioineet kaikki kokoluokat ja käyttötarkoitukset. Nuoremmille lapsille tarjolla ovat farkut resorivyötäröllä, kun taas vanhemmat lapset voivat valita rennommista tai tyköistuvammista farkkuhousuista, joissa on klassinen vyötärö. Lisäksi farkkuja on useissa eri väreissä valkoisista tai kivipestyistä farkuista tummiin väreihin.

Jollyroomilta tilaat lastenvaatteet Pohjoismaiden laajimmasta valikoimasta

Me täällä Jollyroomilla arvostamme ratkaisuja, jotka helpottavat perheen arkea. Senpä vuoksi takaammekin, että ostaessasi vaatteet netistä osoitteesta jollyroom.fi, saat tuotteet hintatakuumme ansiosta netin parhaaseen hintaan! Teemme jatkuvasti töitä voidaksemme tarjota tuotteita vain laadukkailta ja suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Levi’s ja Esprit. Lisäksi panostamme lastenvaatteissa laajaan materiaalitarjontaan. Olipa perheellänne hakusessa sitten vauvanvaatteet tai lastenvaatteet, löydätte etsimänne takuulla meiltä! Kurkista läpi myös juhlamekotlasten kengät sekä äitiysvaatteet ja ihastu! 

Jollyroomin 365 päivän avoin kauppa mahdollistaa tuotteiden helpon palautuksen, mikäli tilauksesi ei syystä tai toisesta vastaisikaan odotuksiasi. Voisiko ostosten tekeminen olla tämän helpompaa!