• Hummel-header-1920x700.jpg

Hummel

Jollyroomista löydät Hummelin lasten kengät. Hummel perustettiin vuonna 1923 Saksassa, kun se lanseerasi ensimmäisen jalkapallokenkämallinsa. Sen jälkeen yritys on laajentanut valikoimaansa tarjoamalla kenkien lisäksi myös vaatteita koko perheelle. Hummel tuottaa korkealaatuisia urheiluvaatteita ja -kenkiä.

235 tulosta.

Jollyroomilta löydät Hummelin lasten urheiluvaatteet ja kengät

Lapsilla on totta kai oltava käytännöllisiä, toimivia ja mukavia vaatteita. Samalla ne voivat olla myös kauniita! Ja juuri siihen tanskalainen Hummel on panostanut omien vaatteidensa suunnittelussa. Hummelin vaatteissa lapsi viettää mielellään koko päivän riippumatta siitä onko hänellä päällään talvivaatteet, kesävaatteet, kevätvaatteet tai syksyvaatteet. Hummelin laaja valikoima seuraa nimittäin aina vuodenaikoja ja viimeisimpiä trendejä samalla täyttäen kaikki vanhempien vaatimukset kestävyydestä, mukavuudesta, vedenpitävyydestä ja aurinkosuojista. Hummelin vaatteissa sinun lapsellasi on aina vuodenaikaan sopiva vaatetus.

Hummel perustettiin 1923 ja se on sen jälkeen noussut johtavaksi urheiluvaatteiden ja urheilukenkien valmistajaksi. Hummelin vaatteet ovat tunnettuja niiden käytännöllisyydestä, yksityiskohdista ja ihanista väreistä. Ja juuri näistä syistä Hummel on nappivalinta vilkkaalle lapselle, joka harrastaa urheilua tai haluaa vai leikkiä ja pitää hauskaa!

Jollyroom rakastaa Hummelia

Me täällä Jollyroomilla rakastamme Hummelin tuotteita ja siksi meillä löytyykin iso valikoima sen erilaisia tuotteita. Meiltä löydät muun muassa Hummelin lastenvaatteet, klassiset urheiluvaatteet, lämpimät bodyt ja talvitakit sekä uimapuvut ja uimahousut, jotka ovat täydellisiä mille tahansa rannalle!

Vaatteiden lisäksi meiltä löytyy paljon myös Hummelin lastenkenkiä. Valikoimassa on mukana esimerkiksi lenkkarit, urheilulliset sandaalit ja kauniit kävelykengät. Kenkiä löytyykin jokaiselle vuodenajalle!

Kun ostat lastenvaatteet Jollyroomilta, varmistut siitä, että saat tuotteesi aina netin parhaaseen hintaan.