NENO

NENO Denti Sähköhammasharja

Tilapäisesti loppu

Toimitusaika on noin työpäivää

Tilapäisesti loppu
24,90 €

Toimitusaika on noin työpäivää

Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

NENOn Denti-sähköhammasharja on suunniteltu pienten lasten hampaiden harjaamiseen ja suuhygienian ylläpitoon. Tuotteeseen sisältyy harjaspään lisäksi kolme erilaista vaihtopäätä, jotka soveltuvat vauvan ikenien ja kielen hellävaraiseen hierontaan sekä suun puhdistamiseen. Sisäänrakennettu LED-valo auttaa näkemään lapsen suuhun ja tekee myös päivittäisestä hampaiden pesusta erityisen mielekästä puuhaa!

Laite on roiskeenkestävä, ja sitä voidaan säilyttää pystyasennossa pohjassa olevan imukupin ansiosta. Käytännöllinen suuhygieniasetti auttaa pitämään lapsen suun puhtaana jo ennen hampaiden puhkeamista ja opettaa oikeaa rutiinia jo pienestä pitäen!

- Vauvoille ja pienille lapsille kehitetty pieni sähköhammasharja
- Kolme vaihtopäätä hierontaan ja suuhygieniaan
- Ainutlaatuinen, pientä pingviiniä esittävä muotoilu
- Vedenkestävä IPX7 – harja voidaan huuhtoa juoksevalla vedellä

Ikäsuositus: 6 kuukautta +.

Artikkelinro.  10122492

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Paristot 1 x AAA-paristo (ei sisälly tuotteeseen)
Materiaali Muovi
Pituus (cm) 14,9

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa