-11%
Ilmaiset toimituskulut

Ergobaby Original Kantoreppu, Starburst + Kantohihnojen Suojat

111,90 € 126,30 € Sinä säästät: 14,40 € (-11%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Ergobaby Original Kantoreppu on on ergonominen rintareppu, joka antaa oikean istuma-asennon lapsen lonkille, lantoille ja selkärangan kehitykselle. Se auttaa myös jakamaan lapsen painon vanhemman vyötärölle ja olkapäille, mikä antaa ainutlaatuisen kantomukavuuden ja minkä ansiosta sitä voi käyttää helposti pidempiä aikoja niin pienille kuin suuremmillekin lapsille. Ergobabyn avulla voit kantaa lasta ergonomisesti oikealla tavalla selässä, vatsan päällä tai vyötärön sivussa. Huolimatta siitä, minkä kantotavan valitset, on lapsen kasvot aina kantajaan päin, mikä antaa läheisyyttä ja turvallisuutta niin lapselle kuin aikuisellekin. Toimii vastasyntyneistä neljän vuoden ikään asti.

Ergobabyn kantohihnojen suojat on helppo kiinnittä kantoreppuun ja irrottaa niistä. Ne ovat täydellinen lisävaruste omaan rintareppuusi, mikäli lapsesi tykkää imeskellä tai mussuttaa kantohihnoja. Pakkauksessa on kaksi suojusta. Kestää konepesun. Kiinnitetään neppareilla.

Klikkaa yksittäisiä tuotteita lukeaksi lisää niiden ominaisuuksista!
Artikkelinro. 902284

Tuotemerkki

Ergobaby

Jollyroomista löydät laajan valikoiman Ergobabyn kantoreppuja. Ergonomiset kantoreput suojaavat sekä sinua että lastasi, sillä sinun on helpompi kantaa lastasi ja lapsesi lonkat, selkä ja lantio ovat oikeassa asennossa.

Katso lisää Ergobaby »