Oeko-Tex
BabyBjörn Original Kantoreppu Cotton, Orange
BabyBjörn Original Kantoreppu Cotton, Orange
BabyBjörn Original Kantoreppu Cotton, Orange
BabyBjörn Original Kantoreppu Cotton, Orange

BabyBjörn Original Kantoreppu Cotton, Orange

84,90 € 85 €
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

BabyBjörn Kantoreppu Original Cotton, Orange on mukava ja helppokäyttöinen kantoreppu, jota voi käyttää hyvin niin sisällä kuin ulkona. Se on kehitetty yhteistyössä lääketieteellisen asiantuntija-avun kanssa, jotta se on optimaalinen vastasyntyneelle vauvalle.

Kantoreppu on helppo laittaa päälle ja ottaa pois itse. Kaikki säädöt tehdään kätevästi etupuolelta. Etuosan voi avata kokonaan, jotta voit nostaa lapsen pois herättämättä lasta. Kantoreppu on ergonomisesti muotoiltu, ja antaa oikean tuen lapsen päälle, selälle ja lonkille heti syntymästä lähtien. Pääntuki on säädettävä, ja sen voi taittaa alas niin, että lasta voi kantaa kasvot menosuuntaan kohti, kun lapsi on hieman vanhempi ja pystyy pitämään pään pystyssä itse.

Pystyasento:
Tämä kantoreppu sopii lapsellesi syntymästä lähtien, ja on anatomisesti suunniteltu kasvavalle lapsellesi. Pystyasento pitää hengitystiet vapaina, ja voit myös valvoa lapsen hengitystä turvallisesti.

Vapaat kädet ja jalat:
Lapsella on hyvin tilaa liikuttaa käsiä ja jalkoja vapaasti. Sillä tavoin lapsi harjoittaa lihaksia, motoriikkaa ja tasapainoa.

Pieni sekä helppo käyttää:
Lapsen alkuaikoina vauva tarvitsee paljon fyysistä läheisyyttä niin päivällä kuin yölläkin. Tähän tarkoitukseen kantoreppu on erinomainen valinta. Voit laittaa sen yllesi ilman apua, ja se on käytännöllinen, kun nukutat lasta. Kun laps on nukahtanut reppuun, voit laskea lapsen alas. Avaa vain sivulukot niin, että kantorepun etuosa avautuu kokonaan.

Tärkeä pääntuki:
Ajattele, jos pääsi olisi kolmasosa koko kehosi painosta! Näin on vastasyntyneillä. Vastasyntynyt lapsi ei ole tarpeeksi vahva pitämään pään pystyssä itse, vaan tarvitsee kunnollisen tuen ensimmäisten viiden kuukauden aikana. Kuten kaikissa kantorepuissa, on tässäkin hyvä pääntuki, jota voi säätää antaaksesi lapsellesi oikean tuen päälle ja niskalle.

Antaa tärkeää läheisyyttä ja yhteyttä
Rintareppu auttaa sinua saamaan tärkeä läheisyyden ja helpottaa yhteyden saamista vastasyntyneeseen lapseen. Kannat lasta korkealla rinnalla lapsen ollessa kääntyneenä sinuun päin, sydän vasten sydäntä. Kehosi lämpö ja sydämesi tuttu ääni sekä puheäänesi pitävät vauvan rauhallisena ja turvallisena. Samalla opit tulkkaamaan lapsesi tarpeita.

Mukavaa ja turvallista silmänräpäyksessä:
Rintarepussa on vain muutamat kiinnikkeet, jotta se istuu mukavasti ja turvallisesti. Kiinnikkeet ovat väreillä koodattu ja napsahtavat selkeästi, kun olet kiinnittänyt ne oikein. Rintareppu on helppo säätää oikean istuvuuden saamiseksi. Se on käytännöllinen, kun sinä ja puolisosi vuorottelevat kantamista.

Mahdollisuus kantaa kasvot menosuuntaa kohti:
BabyBjörn suosittelee, että kannat lastasi itseäsi kohti, kasvot sinuun päin ainakin 5 kuukautta. Kun lapsen niska, selkä ja lonkat ovat tarpeeksi vakaat, voit alkaa vaihdella kantotapaa niin, että lapsi istuu joskus kasvot poispäin sinusta. Jännittävän maailman näkeminen selkä turvallisesti äidin tai isän rintaa vasten herättää usein ihastusta useimpien pienten lasten keskuudessa. Siten lapsi voi turvallisesti pitää kaksi eri maailmaa lähellä samanaikaisesti.

Kehitetty lastenlääkärien kanssa:
Tämä tuote on kehitetty läheisessä yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa. BabyBjörn tekee yhteistyötä kansainvälisesti johtavien lastenlääkäreiden, neuvoloiden ja lastenpsykologien kanssa. Heidän asiantuntijatiedot ovat todella tärkeitä uusien tuotteiden kehittämisessä. BabyBjörn ei lanseeraa koskaan uutta tuotetta ilman asiantuntijoiden hyväksyntää.

Pesuohje: Konepesu 40 astetta. Pestään erikseen. Käytä mielellään ympäristöystävällistä ja hellää pesuainetta ilman valkaisuainetta. Älä kuivaa kuivausrummussa. Kaikki materiaalit ovat helliä lapsesi iholle, ja niiden joutuminen suuhun ei ole vaarallista. Niissä ei ole terveydelle vahingollisia aineita, ja ne täyttävät Öko-tex Stardardin 100 vauvatuotteiden luokassa 1.

Onko kantorepun valitseminen hankalaa? Tee BabyBjörnin testi ja löydä oikea kantoreppu sinun ja lapsesi tarpeisiin. Katso linkki alla:

http://www.babybjorn.fi/kantoreput/kantorepun-valintaopas/
Artikkelinro. 494170

Video

Tuotemerkki

BabyBjörn

BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita on saatavilla ympäri maailman. Yrityksen tavoitteena on valmistaa turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat muun muassa BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt, babysitterit ja ruokailutuotteet. 

Katso lisää BabyBjörn »