-27%
Ilmaiset toimituskulut Oeko-Tex
BabyBjörn One Kantoreppu Cotton Mix ja Ruokalappu, Musta
BabyBjörn One Kantoreppu Cotton Mix ja Ruokalappu, Musta
BabyBjörn One Kantoreppu Cotton Mix ja Ruokalappu, Musta
BabyBjörn One Kantoreppu Cotton Mix ja Ruokalappu, Musta
BabyBjörn One Kantoreppu Cotton Mix ja Ruokalappu, Musta
BabyBjörn One Kantoreppu Cotton Mix ja Ruokalappu, Musta

BabyBjörn One Kantoreppu Cotton Mix ja Ruokalappu, Musta

129,90 € 179 € Sinä säästät: 49,10 € (-27%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

BabyBjörn Kantoreppu ja Ruokalappu One Cotton Mix, Musta on monikäyttöinen vatsassa ja selässä kannettava kantoreppu, joka tarjoaa oikean tuen kasvavan lapsesi päälle, selälle ja lantiolle. Kantoreppu mahdollistaa 4 tapaa kantaa lasta vatsalla ja selässä - yksinkertaista ja miellyttävää joka tilanteessa. Siinä on erityinen kantoasento, jonka avulla voit kantaa vastasyntynyttä lastasi joko itseäsi vasten tai kasvot eteenpäin.

BabyBjörnin ergonomisesti suunniteltu kantoreppu tarjoaa sinulle ja lapsellesi täydellisen maksimaalisen mukavuuden koko käyttöajaksi. Hihnat ovat säädettävissä eri kantajille sopivaksi. Pehmustetut olkahihnat ja lantiovyö, jotka antavat ergonomisen tuen pitkää kantoa varten.

Kantoreppua voi käyttää pitkään heti syntymästä asti (min 3,5 kg) ilman vastasyntyneen tukea aina 3 ikävuoteen (max 15 kg). Se on kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden kanssa, kuten muutkin BabyBjörnin reput.

Kantoreppua on helppo käyttää itsenäisesti kaikissa tilanteissa. Siinä on erityinen korkeustaso, joten voit kantaa vastasyntynyttä lastasi parhaalla mahdollisella tavalla - korkealla rinnan päällä, sydän sydäntä vastaan. Noin 4 kuukauden ikäisestä käytetään alempaa korkeustasoa ja silloin voit kantaa lastasi joko itseäsi vasten tai kasvot eteenpäin. 12 kuukaudesta alkaen voit kantaa lasta myös selässä. Tukevan lantiovyön ansiosta voit helposti ja kätevästi ilman apua asettaa vauvan selkääsi.

Tarkkaan suunniteltu ergonominen muotoilu, kuormitusta vähentävä lantiovyö ja pehmustetut, muotoillut olkaimet sinulle. Pehmeä ja miellyttävä lapsellesi pehmustetulla istuimella, ulkopuolisilla saumoilla ja säädettävällä leveydellä. Lisäksi siinä on tukeva ja säädettävä niskatuki , joka voidaan taittaa alas, kun lasta kannetaan selkä kantajan kehoa vasten.

Ikäsuositus : 0-3 vuotta. Minimi kuormitus 3,5 kg/53 cm – maksimi kuormitus 15 kg/100 cm .

Huom! Minimi-ikä kasvot eteenpäin-asennossa 5 kuukautta. Enimmäispaino kasvot eteenpäin-asennossa: 12 kg .

Materiaali: puuvillasekoitusta. Päämateriaalit: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteria. Vuori: 100 % puuvillaa. Lantiovyön sisäpuoli: 100 % polyesteria.

Testattu ja turvallinen: Kaikki materiaalit ovat hellävaraisia lapsesi iholle ja vaarattomia maistella. Taatusti ilman terveydelle haitallisia aineita. Täyttää Öko-Tex Standardin 100, vauvatuotteiden 1. luokan kantoreppujen turvallisuusvaatimukset, EN 13209-2:2005.

Hoito-ohjeet: Konepesu 40 °C. Pestään erillään. Käytä ympäristöystävällistä ja hellävaraista pesuainetta ilman valkaisuainetta.

Väri: Musta.

BABYBJÖRN Kantoreppu One on testivoittaja Råd & Rönin kantorepputestissä 3/2014.

Oletko epävarma siitä, mikä kantoreppu sopii sinulle? Tässä on BabyBjörnin oma kantoreppuopas:

http://www.babybjorn.fi/kantoreput/kantorepun-valintaopas/

Kantorepun mukana tulee vedenkestävä ruokalappu, jonka avulla kantoreppu pysyy puhtaana pidempään. Ruokalappu on mukavan tuntuinen vauvan suuta ja poskia vasten.

Päämateriaalit: 80% Puuvilla, 20% Polyesteri.

Kaikki materiaalit ovat hellävaraisia lapsesi iholle ja vaarattomia maistella. Taatusti ilman terveydelle haitallisia aineita. Täyttää Öko-Tex Standardin 100, vauvatuotteiden 1. luokka.

Pesuohjeet: Konepesu 60 °C, pestävä erikseen hellävaraisella pesuaineella ilman valkaisuainetta.
Artikkelinro. 563958

Video

Tuotemerkki

BabyBjörn

BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita on saatavilla ympäri maailman. Yrityksen tavoitteena on valmistaa turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat muun muassa BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt, babysitterit ja ruokailutuotteet. 

Katso lisää BabyBjörn »