-29%
Ilmaiset toimituskulut

BabyBjörn Miracle Mesh Rintareppu, Musta + Päällinen

139,50 € 196,40 € Sinä säästät: 56,90 € (-29%)
Tilapäisesti loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

BabyBjörn Miracle Mesh Rintareppu, Musta + Päällinen on kätevä paketti, johon kuuluu rintareppu ja rintarepun päällinen BabyBjörniltä.

BabyBjörn Miracle Mesh on rintareppu, jossa on ergonominen vyötäröhihna ja joustavat kantomahdollisuudet, jotka takaavat ylivertaisen mukavuuden. Aivan uusi ja ainutlaatuinen rakenne antaa monia mahdollisuuksia kantoasentojen vaihteluun; hyvin pehmustettu ja säädettävä vyötäröhihna, mukava selkätuki ja leveät olkahihnat. Rintareppu sopii aina vastasyntyneestä 15 kk ikään asti. Rintarepun hengittävä Mesh-verkkokangas sopii erinomaisesti lämpimään ilmastoon.

- Rintarepun säätöjä on helppo muttaa silloinkin, kun lapsi on rintarepussa.

- Jakaa painon lantion, keskivartalon ja olkapäiden välillä tarvittaessa.

- Kantovaljaat voidaan säätää henkilökohtaisten mittojen mukaisesti.

Väri: Musta

BabyBjörn Rintarepun Päällinen on täydellinen kun haluat lapsen pysyvän lämpimänä ja kuivana kylmällä ja sateisella säällä. Se on mukavan pehmeää ja joustavaa fleecekangasta, joka on vettähylkivää ja tuulenpitävää, mutta samalla hengittävää materiaalia. Huppu on irrotettavissa, joten päällinen on joustava käytössä. Sitä voidaan käyttää, kun lapsi on kasvot kantajaa kohti tai kasvot eteenpäin. Lisäksi voit nostaa lapsen rintarepusta ottamatta ensin päällistä pois. Sopii kaikkiin BabyBjörnin rintareppuihin, paitsi Comfort Carrier-malliin.

Konepesu: 40 astetta.

Väri: Musta
Artikkelinro. 901789

Tuotemerkki

BabyBjörn

Täältä löydät suuren valikoiman BabyBjörnin lastentuotteita. BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka tuotteita on saatavilla ympäri maailman. BabyBjörnin tavoitteena on valmistaa tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat mm. BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt ja babysitterit.

Katso lisää BabyBjörn »