BabyMatex

BabyMatex Patja Juniorisänkyyn Softi ja Patjansuojus Jersey 70x140

3 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

3 JÄLJELLÄ
74,90 €

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

Tuotekuvaus

BabyMatexin Softi-patja on pehmeä, ergonominen ja terveellinen patja lapsellesi. Patja on valmistettu polyuretaanivaahtomuovista, jossa on sisäänrakennettu ilmanvaihtosysteemi. Patja hengittää ja antaa ilman kiertää luoden mukavan ja terveellisen ympäristön nukkumiselle.

Pakettiin sisältyy myös käytännöllinen trikoopäällinen, joka suojaa patjaa mahdollisilta yöllisiltä vahingoilta. Suojus on valmistettu pehmeästä puuvillatrikoosta ja sen toinen puoli on päällystetty vedenpitävällä PVC-materiaalilla. Tämä suojus pitää lapsen patjan hygieenisen kuivana ja puhtaana.

Mitat: 70 x 140 cm.

Voit lukea lisätietoa yksittäisistä tuotteista klikkaamalla kuvakkeita!

Artikkelinro.  905106

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa