Bedside crib on pinnasängyn tapainen lastensänky, jossa on irrotettava sängynlaita. Bedside cribin voi laittaa kätevästi vanhempien sängyn viereen, jolloin voit nukkua lähellä lastasi ja lisätä läheisyyden tunnetta. Meiltä saat upeat bedside cribit, joissa lapsesi nukkuu hyvin ja turvallisesti. Valikoimassamme on muun muassa pinnasänkyjä säädettävällä sängynpohjalla, minkä ansiosta voit säätää sängyn korkeutta vanhempien sängyn viereen.
30 tulosta.

Bedside crib – supermukava sänky vauvalle

Monet vanhemmat pelkäävät, että he saattavat unissaan pyörähtää vauvan päälle. Silloin bedside crip, eli sängyn viereen asetettava kehto, on oiva valinta. Bedside cribissä vauva nukkuu omassa kehdossaan, kuitenkin lähellä vanhempia. Kehdossa on avattava sivuseinä ja säädettävä korkeus, jonka ansiosta vauvan kehdon saa juuri oikealle korkeudelle oman sängyn kanssa. Bedside crib on kerta kaikkiaan varma ja turvallinen sänky vauvoille!

Laadukkaat bedside cribit Jollyroomilta

Meiltä löydät laadukkaat ja luotettavat bedside cribit, kaikki totta kai tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Chicco, Troll ja BabyDan. Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan.

Koska olemme Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa, löydät valikoimastamme myös paljon muita sänkyjä: lasten sänky, juniorisänky, matkasänky, kehdot ja kaikki tarvittavat lisäosat. Niinpä, saat meiltä kaiken, mitä lastenhuoneeseen tarvitset!