Crocs

Crocs Kids Handle It Kumisaappaat, Quartz

Testivoittaja
3 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

Valitse koko
Valitse väri: Beige
3 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

Tuotekuvaus

Crocs-merkin kätevät Kids Handle It -kumisaappaat kahvoilla ylhäällä helpottamassa pukemista ja riisumista. Näissä kengissä lapsesi voi hyppiä lätäköissä kastumatta!

- Vedenpitävät.
- Heijastavia yksityiskohtia.
- Kuvioidut ulkopohjat antavat hyvän pidon.
- Jalan mukaan muotoillusta Croslite-materiaalista valmistettu kenkä takaa kevyen iskunvaimennuksen ja mukavuuden.
- Testfakta valitsi Crocsin Handle It -kumisaappaat testivoittajaksi vuonna 2013. Testissä arvioitiin kahdeksan eri kumisaappaan vedenpitävyyttä, kulumista, pohjan joustavuutta ja kengän rakennetta ja Handle It -malli voitti testin! Vuonna 2016 Handle It oli jälleen kerran testin kärjessä, tällä kertaa norjalaisen best-i-test.nu:n toimesta, joka antoi saappaalle arvosanan 4,5/5.
- Huom! Saappaissa on kapeat varret.

- Materiaali: Kestomuovi.

Artikkelinro.  10250257

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Hoito-ohjeet Suosittelemme, että märkien kumisaappaiden annetaan kuivua huoneenlämmössä. Saappaiden materiaali ei kestä lämpöä, joten kuivaaminen kuivauskaapissa tai lämpöpatterin läheisyydessä saattaa vahingoittaa sitä.
Ominaisuudet Heijastimet
Vedenpitävä
Materiaali Materiaali: Kestomuovi.

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa