Crocs

Meiltä löydät laajan valikoiman Crocsin lastenkenkiä. Crocs perustettiin vuonna 2002 Coloradossa, Yhdysvalloissa. Alunperin purjehdukseen suunnitellut kengät nousivat nopeasti koko kansan suureen suosioon. Crocs tarjoaa toiminnallisia ja muodikkaita lasten kenkiä sateenkaaren kaikissa väreissä.

Crocs – laadukkaita kenkiä pienille jaloille

Mukavien kenkiensä ansiosta Crocsista on tullut sekä aikuisten että lasten suursuosikki. Crocs on perustettu Coloradon osavaltiossa Yhdysvalloissa vuonna 2002. Crocs-kenkiä valmistettiin aluksi purjehtimista varten, mutta niiden mukavuuden vuoksi ei mennyt aikaakaan, kun kengät saavuttivat suursuosion myös kuivalla maalla! Värikkäät kengät on helppo tunnistaa ja klassiset Crocs-mallit pysyvät muodissa kesästä toiseen.

Tunnetuin Crocs-kenkämalli on todennäköisesti Clogs-kengät, jotka voidaan koristella persoonallisesti erilaisilla Jibbitz-koristeilla. Crocsilla on toki muitakin upeita kenkämalleja – esimerkkinä näistä ovat Crocsin vedenpitävät kengät sadepäivän leikkeihin, talvikengät hieman viileämpään säähän, suloiset sandaalit arkeen ja juhlaan sekä värikkäät kumisaappaat.

Useat Crocs-kengät sopivat erinomaisesti uimakengiksi, sillä ne on helppo tyhjentää vedestä ja hiekasta, ja ne kuivuvat nopeasti. Kengät ovat myös kevyet ja mukavat jalassa. Crocs-kengissä on edistyksellinen ilmanvaihto, jotta ne olisivat mahdollisimman miellyttävät myös kuumina kesäpäivinä. Kaikissa Crocs-kengissä on ortopedisesti kehitetty pohja sekä liukuesteet, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

Suurin valikoima netin edullisimpaan hintaan

Jollyroomilla on suuri valikoima Crocseja. Meillä on myös hintatakuu, mikä tarkoittaa siis sitä, että saat meiltä lastenkengät netin edullisimpaan hintaan. Me tiedämme, että oikean koon löytäminen on joskus hankalaa – siksi useimpien mallien tuotekuvauksessa on kokotaulukko, joka helpottaa oikean koon löytämistä. Kuten sanottua, Crocs on tunnettu sekä värikkäistä kengistään että malleistaan, joissa on upeita kuvioita ja hahmoja – esimerkiksi Disney Frozen, Mikki Hiiri, Star Wars ja Autot. Kaikki tämä ainoastaan siksi, jotta sinä voisit löytää lapsellesi uudet lempikengät!