Brio lastenvaunut

Brion lastenvaunut ja turvaistuimet ovat siirtyneet Britaxin omistukseen.  Tämä tarkoittaa sitä, että aiemmin Brion tuotemerkin kohdalta löytyneet lastenvaunut kuuluvat jatkossa Britaxin valikoimaan. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Britaxin lastenvaunuja ja muita suosittuja tuotteita.

Britaxin tuotevalikoimaan

Mikäli etsit Brion tuotemerkkiä ja siihen kuuluvia hauskoja lasten leluja, löydät myös ne meiltä täältä Jollyroomilta.

Brion tuotevalikoimaan

Tutustuhan Britaxin lastenvaunuihin, jotka ovat Suomen ilmastoon sopivia, kunnollisia ja kestäviä lastenvaunuja. Tästä löydät kaiken tarpeellisen tiedon Britaxin lastenvaunuista ja heidän uutuuksistaan, sillä me haluamme varmistaa, että sinä saat kaiken mahdollisen ja tarpeellisen tiedon oikeiden vaunujan valintaa varten. Löydät ohesta myös tietoa siitä, mitkä ovat Britax parhaiten myyvät mallit ja testivoittajat.

 

Smile2

1.       BRITAX SMILE YHDISTELMÄVAUNUT

Smile yhdistelmävaunut ovat Britaxin ostetuimmat lastenvaunut. Smile vaunut ovat todella hyvän hintaiset sen kaikkia hienoja toimintoja ajatellen. Ne ovat modernit lastenvaunut, jotka muuntautuvat Smile vaunukopan avulla käytännöllisiksi yhdistelmävaunuiksi, joita voi käyttää lapsen syntymästä saakka. Smile yhdistelmävaunuissa on 4 kestävää ilmapyörää. Vaunujen kääntyvien ja lukittavien etupyörien ansiosta vaunujen työntäminen kaupunkiympäristössä on joustavaa ja helppoa.

Ei ole mkään yllätys, että nämä ovat Britaxin myydyimmät lastenvaunut. Jollyroomista löydät Smile lastenvaunut täydellisenä starttipakettina, johon kuuluu myös sänky ja hoitopöytä alle 1000 eurolla. Vaunut voi myös yhdistä Travel Systemiin yhdessä suositun Primo turvakaukalon kanssa.

Lue lisää tai osta Britax Smile tästä.

 

Brio Go Next

2.       BRITAX GO NEXT YHDISTELMÄVAUNUT

Britax viimeisimmät lastenvaunut ovat saaneet nimen Britax Go Next. Niistä tuli heti suuri hitti, ja ne ovat ehtineet voittamaan jo useita testejä. Britax Go Next vaunujen uutuus on niissä olevat pyörät: takana on ilmapyörät ja edessä puhkeamattomat, edelleen kääntyvät pyörät. Vaunut on ostettavissa vain Yhdistelmävaunuina, jolloin pakettiin kuuluu aina myös vaunukoppa. Muut päivitykset näkyvät tavarakorissa sekä yksityiskohtien valinnassa, kuten magneeteissa, joiden avulla kangasosat on helppo napsauttaa kiinni. Vaunujen kangas on helppo ottaa irti pesua varten, ja siinä on todella hienot värit. Vaikka hinta on korkeampi kuin Smile vaunuissa, tulet ymmärtämään heti, että rahat eivät menneet hukkaan. Britax Go Next vaunut voi yhdistää Travel Systemiin yhdessä Britax Go Carrier turvakaukalon kanssa.

Lue lisää tai osta Britax Go Next tästä.

 


 

Brio Go

3.       BRITAX GO YHDISTELMÄVAUNUT

Uskolliset Go lastenvaunut pysyvät markkinoilla seuraajista huolimatta. Ne toimivat hieman riisutumpana versiona isoveljeensä verrattuna. Go vaunut ovat edelleen ylelliset yhdistelmävaunut niiden puhkeamattomien pyörien sekä kääntyvien etupyörien kanssa. Erona isoveljeen ei tähän malliin kuulu Go vaunukoppaa, vaan se on ostettava erikseen. Vuosimallissa 2014 on useita parannuksia, kuten irrotettava kangas helppoa pesua varten. Uutuutena on myös useampia värejä, ja voitkin valita vaunuihin joko mustan tai valkoisen rungon. Go lastenvaunut voi ostaa myös Travel Systemina yhdessä Go Carrier turvakaukalon kanssa.

briohappy2

4.       BRITAX HAPPY KUOMURATTAAT JA YHDISTELMÄVAUNUT

Britaxin Happy on klassiset kuomurattaat lastenvaunujen joukossa. Kuten aikasemminkin, useat eri tyyppiset rungot voi yhdistää erilaisiin makuuosan ja istuinosan kankaisiin. Happy lastenvaunut on mahdollista ostaa kääntyvillä etupyörillä tai neljällä kiinteällä pyörällä sekä nivelaisarungolla tai teleskooppirungolla. Mitä tulee pyöriin, voit valita vaunuihin ilmapyörät tai puhkeamattomat pyörät. Vaunut voi ostaa monissa eri väreissä sekä erilaisilla tekstiilimateriaaleilla. Sinulle, joka haluat hieman kuninkaallisempaa tyyliä, on valittavana Happy Superior, jossa on korkealaatuinen kangas erityisen hienoa designia ajatellen. Myös Happy vaunuja voi käyttää Travel Systemina Primo turvakaukalon kanssa.

 


 

5. BRITAX RACE

Race lastenrattaat ovat täydelliset lapselle, joka on kasvanut ulos ensimmäisistä lastenvaunuistaan. Rattaissa on neljä kiinteää ja puhkeamatonta pyörää samalla. Ne on helppo taittaa kokoon, ja niissä on täysi lepoasento.

6. BRITAX SPIN

Spin lastenrattaiden ero Race rattaisiin verrattuna on pyörissä ja joustavuudessa. Tässä mallissa on kääntyvät etupyörät ja rattaissa on parempi joustavuus. Muuten Spin tarjoaa samat toiminnot kuin Race: puhkeamattomat pyörät ja täyden lepoasennon.

 

Kaikkiin Brion lastenvaunuihin on saatavilla suuri valikoima lisätarvikkeita, kuten lämpöpusseja, hyttysverkkoja, sadesuojia, yhteensopivia hoitolaukkuja ja paljon muuta.

 TUTUSTU KAIKKIIN BRION LASTENVAUNUIHIN JA LISÄTARVIKKEISIIN TÄÄLLÄ