VAROITUS! Vedetään takaisin turvallisuusriskin vuoksi

Olemme havainneet puutteen tuotteen OKBaby No Shock Konttauskypärä turvallisuudessa. Koskee artikkelinumeroa 119941 ja 119942.

Återkallelse OKBaby No Shock Huvudskydd.jpg

Tuote OKBaby No Shock Konttauskypärä  artikelinumerolla 119941 (valmistajan tuotenumero 80703) tai 119942 (valmistajan tuotenumero 80704) vedetään takaisin turvallisuusriskin vuoksi. Kyseinen tuote on virheellisesti ilmoitettu kuuluvan henkilökohtaisten suojavarusteiden riskikategoriaan I, vaikka se tosi asiassa kuuluu riskikategoriaan II, mikä lain mukaan edellyttää tuotteen tyyppitestausta. Tuote ei suojaa lapsen päätä tuotteen tiedoissa luvatulla tavalla, riippumatta siitä käytetäänkö kypärää konttaus- vai seisoma-asennossa.

Tämän vuoksi kehotamme kaikkia asiakkaitamme lopettamaan kyseisen tuotteen käytön välittömästi ja palauttamaan sen meille täyttä takaisinmaksua vastaan. Saadaksesi ilmaisen rahtikirjan palautusta varten, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olet myynyt tai lahjoittanut tuotteesi eteenpäin, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sen uuteen omistajaan ja ilmoittamaan turvallisuusriskistä.

Mikäli sinulla on takaisinvetoon liittyviä kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalveluportaalimme kautta tai puhelimitse 09-42415555.

Kiitämme sinua yhteistyöstäsi ja pahoittelemme asiasta aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.  

Marraskuu 2021