VAROITUS! North 13.5 Pronto Pyöränistuimen takaisinveto

Tuotteet 778350 North 13.5 Pronto Pyöränistuin, Dark Grey ja 778351 North 13.5 Pronto Pyöränistuin, Black. vedetään takaisin.

Cykelsits.jpg

Olemme havainneet turvallisuusriskin tuotteessa North 13.5 Pronto Pyöränistuin. Takaisinveto koskee kyseistä tuotetta väreissä Dark Grey (art. 778350) ja Black (art. 778351).

Pyöränistuimen kiinnikkeet eivät täytä niille asetettuja turvamääräyksiä, minkä vuoksi tuotetta käyttävä lapsi saattaa pudota istuimelta ja loukkaantua.

Kehotamme kaikkia kyseisen tuotteen omistajia lopettamaan tuotteen käytön välittömästi ja palauttamaan sen meille täyttä takaisinmaksua vastaan. Jos olet ostanut tuotteen käytettynä, annamme korvaukseksi tuotteen täyttä arvoa vastaavan lahjakortin. Saadaksesi ilmaisen palautuslomakkeen otathan yhteyttä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalveluportaalin kautta tai puhelimitse 09-42415555.

Jos olet myynyt tai lahjoittanut tuotteesi eteenpäin, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sen uuteen omistajaan ja ilmoittamaan turvallisuusriskistä.

Mikäli sinulla on takaisinvetoon liittyviä kysymyksiä tai et ole saanut meiltä sähköpostia, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme:

Kiitämme sinua yhteistyöstäsi ja pahoittelemme asiasta aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Toukokuu 2020