Recaro

Recaro Tian Core Turvavyöistuin, Performance Black

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
274,90 ‚ā¨
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Tian Core on luotettava ja kestävä turvavyöistuin Recarolta. Se sopii lapsille 9 kuukauden iästä jopa 12 vuoden ikään asti. Turvaistuimessa on niskatuen sisään rakennettu kaiutin ja sen rungossa on ilmastointiaukkoja käyttömukavuuden lisäämiseksi. Tian Coren asentaminen tapahtuu helposti auton omien kolmipisteturvavöiden avulla. Istuimessa on myös viisipistevaljaat ja punaiset merkit, jotka ohjaavat sen asentavaa henkilöä kiinnittämään sen oikein.

Tian Coressa on kallistettava selk√§noja ja se on painoltaan kevyt. Turvaistuin on patentoitu, √§lyk√§s HERO-turvallisuusj√§rjestelm√§, joka est√§√§ turvav√∂it√§ kiertym√§st√§ ‚Äď lis√§ten n√§in lapsen turvallisuutta ja istumamukavuutta. Siin√§ on my√∂s sis√§√§nrakennettu sivut√∂rm√§yssuoja (ASP: Advanced Side Protection), joka antaa lapselle lis√§suojaa mahdollisen sivut√∂m√§yksen yhteydess√§.- Sisäänrakennettu kaiutin niskatuessa.

- Advanced Side Protection.

- Patentoitu HERO-turvallisuusjärjestelmä.

- Kasvaa yhdessä lapsen kanssa.

- Asennetaan auton turvavöiden avulla.

- UN R44/04 hyväksytty.Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro. 10084851

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Suunta Selkä menosuuntaan päin
Turvavaljaat Viisipistevaljaat
Asennus Kolmipistevaljaat
Kallistettava Kyllä
Maksimikuormitus 36
Syvyys (cm) 47
Korkeus (cm) 80
Leveys (cm) 44
Paino (kg) 8,6