Ticket To Heaven

Ticket To Heaven suunnittelee iloisen värikkäitä kenkiä ja vaatteita lapsille. Vaatteissa on hauskoja yksityiskohtia ja niissä ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja. Laatu on yksi tuotemerkin avainsanoista ja tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty paljon huomiota vaatteiden istuvuuteen. Ticket to Heavenin vaatteet pitävät lapsen kuivana ja lämpimänä. Vaatteet ovat mukavia ja lapsen on helppo liikkua ne päällä.

Lastenvaatteet Ticket to Heavenilta

Ticket to Heaven on tanskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1990. Heidän vaatteensa tunnistaa erityisesti niiden iloisista väreistä, hauskoista kuvioista ja tarkasti suunnitelluista yksityiskohdista. Kaikki vaatteet on valmistettu materiaaleista, jotka ovat turvallisia lapsille eli ne eivät sisällä haitallisia ja ihoa ärsyttäviä aineita. Ticket to Heavenin vaatteet ovat kauniita, kestäviä ja käytännöllisiä vaatteita, joissa on mukava olla ja leikkiä.

Osta lapsesi Ticket to Heaven -vaatteet Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät erittäin ison valikoiman Ticket to Heavenin lastenvaatteita ja kenkiä. Voit valita kauniit ja käytännölliset ulkovaatteet ihanissa väreissä ja kuvioissa, joita lapsesi varmasti rakastaa. Voit olla varma siitä, että kun ostat vaatteesi Jollyroomin kautta, saat ne aina netin parhaaseen hintaan.

Tutustuthan myös Jollyroomin muihin tuotesarjoihin. Meiltä löytyy kaikkea uimarannalle sopivat UV-vaatteet, talvivaatteet, lenkkarit ja koulureput! Mukavia shoppailuhetkiä!