Swimpy

Swimpy valmistaa laadukkaita lasten UV-vaatteita, jotka suojaavat auringon säteiltä. Meiltä löydät UV-vaatteet, uimapuvut, kellukkeet ja uimavaipat!

77 tulosta.

Swimpyn UV-vaatteet suojaavat kuumina kesäpäivinä

Suurin osa meistä rakastaa kesäistä auringonpaistetta ja lämpöä eikä ihme – onhan iso vuodesta harmaata ja kylmää. Joten kun aurinko viimein pilkistää talven jälkeen ja ihana kesä alkaa, suuntaamme täyttä päätä rannoille ja laitureille.

Mutta olipa aurinko miten ihana tahansa, aivan vaaraton se ei ole. Erityisesti lapsille, joiden iho on erityisen herkkää, suuri määrä suoraan auringonpaistetta voi olla vaaraksi. Siksi heitä on suojeltava auringon haitoilta. Aurinkorasvasta on hyvä aloittaa – Swimpyn UV-uima-asuilla kuitenkin varmistat, että lapsesi on kunnolla suojattu! Swimpyn UV-asut antavat lapsellesi tarvittavan aurinkosuojan hänen leikkiessään kesäisillä rannoilla.

Swimpyn UV-uima-asut on valmistettu pehmeästä ja mukavasta kankaasta, niissä on helppoa liikkua ja ne kuivuvat nopeasti kastuttuaan. Istuvuus, käytännöllisyys ja turvallisuus – Swimpy on kaikkea tätä!

Swimpyn uima-asut ja uimapuvut Jollyroomilta

Jollyroomilla on valtavasti erilaisia Swimpyn uima-asuja. Meiltä löydät yksiosaiset uima-asut, kaksiosaiset UV-vaatteet, uimavaipat, UV-kengät ja UV-teltat sekä aurinkolasit, aurinkohatut ja paljon muuta. Lisäksi valikoimaamme kuuluu myös Swimpyn uimaliivejä ja käsikellukkeita, joiden avulla varmistat, että lapsesi on turvassa myös veden varassa.

Kun ostat Swimpyn uima-asut Jollyroomilta, voit olla varma siitä, että saat ne netin parhaaseen hintaan.