Schleich

Schleich on saksalainen tuotemerkki, jonka valikoimaan kuuluu yksityiskohtaiset dinosaurukset ja eläimet. Meiltä löydät suositun Scheich-tallin ja siihen sopivat hevoset, ratsastajan ja varusteet sekä muut lelut leikkihetkiin. 

  •  

    v47 Schleich Logo.png

143 tulosta.

Schleich – lelut ja pienoismallit, jotka hämmästyttävät yksityiskohdillaan!

Kun haluat yllättää lapsesi ennen kaikkea kauniilla ja yksityiskohtaisilla leluilla, ovat Schleichin tuotteet oikea valinta. Schleich on saksalainen tuotemerkki, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä lasten leluja. Pienoishahmot, kuten hevoset, savannin eläimet, delfiinit ja dinosaurukset innostavat luomaan todentuntoisia leikkiympäristöjä opettaen lapselle samalla tärkeitä arkisia taitoja.

Pienoishahmojen lisäksi tuotemerkki valmistaa leluihin sopivaa rekvisiittaa – hevostalli, viljasiilo tai savannin juottopaikka herättävät figuurit eloon aivan uudella tavalla! Mikä parasta, Schleichin tuotteet sopivat niin leluiksi kuin myös koriste-esineiksi lastenhuoneen hyllylle. Näitä kauniita leluja ja niiden tarkkoja yksityiskohtia jaksaa ihailla yhä uudelleen. Anna lapsellesi lelu, joka kestää sukupolvesta toiseen ja säilyy muistoissa vielä kauan leikki-iän jo jäätyä taakse.

Schleichin pienoishahmot sekä muut lelut edullisesti Jollyroomilta

Me täällä Jollyroomilla tarjoamme koko valikoimallemme hintatakuun sekä 365 päivän avoimen kaupan. Niinpä voitkin tehdä lapsiperheen tarveostoksesi rauhallisin mielin kotisivuillamme. Schleich-tuotemerkin talli, lasten pelit, palapelit tai vaikkapa nukkekoti – mitä tahansa etsitkin, löytänet sen meiltä!