Little Tikes

Little Tikes valmistaa upeita leluja kaiken ikäisille lapsille. Valikoimassa on hauskoja ulkoleluja, liukumäkiä ja keinuja sekä hienoja sisäleluja, jotka rohkaisevat lasta mielikuvituksellisiin leikkeihin. Meiltä saat Little Tikesin suositut ulko- ja sisälelut, kuten kiipeilytelineet, hiekkalaatikot, leikkimökit, vetolelut, aktiviteettilelut ja keinuhevoset.

39 tulosta.

Hauskoja ja käytännöllisiä leluja Little Tikesiltä

Useimmat lapset eivät tarvitse erityisiä apuvälineitä hauskanpitoon. Useimmat vanhemmista tämän yleensä tietävätkin. Joskus tikku ja teippirulla ovat jopa enemmän kuin tarpeeksi! Siitäkin huolimatta, kun lapsesi saa käsiinsä ulkoleluja ei mielikuvituksella ole enää rajaa!

Little Tikes valmistaa lukuisia ihania ulkoleluja kaikenikäisille lapsille. Heidän valikoimassaan on muovisia leikkimökkejä, liukumäkiä ja muita leluja, joiden parissa lapset voivat viettää hauskoja ja energisiä leikkihetkiä! Little Tikesillä on myös laaja valikoima erilaisia vauvaleluja ja soittimia kaikista pienimmille lapsille!

Little Tikes Jollyroomilta

Me Jollyroomilla olemme varmistaneet, että meillä on suuri valikoima Little Tikesin ulkoleluja – meidän mielestämme lapset ansaitsevat sen. Täältä löydät Little Tikesin ainutlaatuiset leikkimökit, liukumäet, hiekkalaatikot sekä keinuhevoset kaikissa mahdollisissa malleissa. Tämän lisäksi meillä on myös monia muita Little Tikesin leluja, kuten hauskoja hiekka- ja vesileikkipöytiä, pikkuautoja, vauvaleluja, piknikpöytiä, urheiluvarusteita, pallomeriä ja monia muita! Nyt rohkeasti kurkkaamaan valikoimaamme!