• Hasbro-header-1920x700.jpg

Hasbro

Hasbro valmistaa leluja ja pelejä lapsille ja koko perheelle. Hasbro perustettiin vuonna 1923 Hassenfeldin veljesten toimesta ja se on tänä päivänä yksi maailman suurimmista leluvalmistajista. Meiltä saat Hasbron suositut ja jännittävät seura- ja perhepelit, kuten Monopoli, Laivanupotus, Arvaa Kuka, Twister ja Trivial Pursuit.

40 tulosta.

Koko perheen pelit Hasbrolta

Vuodesta 1923 Hasbro on valmistanut pelejä kaikille maailman perheille, ja niistä on riittänyt aina hupia moneksi tunniksi. Suositut lautapelit, kuten Monopoli, Riski ja Trivial Pursuit osoittivat sekä meille että Hasbrolle, että sopivasti haastavat pelit houkuttelevat sekä ääreensä sekä isoja että pieniä pelaajia.

Riippumatta siitä, oletko ollut mökillä, kotona tai ystävien luona, jokainen on joskus pelannut jotain Hasbron peliä. Olitpa sitten hyvä tai huono voittaja tai häviäjä, löydät Jollyroomilta varmasti mieleisesi Hasbron pelin.

Hasbron pelit Jollyroomilta

Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan. Meiltä löydät korttipelit, jääkiekkopelit, seurapelit ja paljon muuta! Ja jos haluat viedä pelikokemuksesi vieläkin pidemmälle, saat meiltä myös hauskoja lisäosia lautapeleihin.

Heittäydy pelien maailmaan ja ihastu klassikkopeleihin sekä uusiin hauskoihin peleihin. Paras pelaaja voittakoon!