• Bloomingville-Header-1920x700.jpg

Bloomingville

Bloomingville valmistaa harmonisia ja kauniita tuotteita lastenhuoneeseen, kuten tyynyjä, astioita ja tauluja. Bloomingvillen mallisto koostuu trendikkäistä, herkistä väreistä, jotka on yhdistetty vaaleaan puuhun. Tämä tanskalainen tuotemerkki näkyy yhä useammin mediassa. Bloomingvillen suosittujen tuotteiden avulla luot lapsellesi leikkisän ja persoonallisen lastenhuoneen.

135 tulosta.

Tanskalaista designia parhaimmillaan

Bloomingville on tanskalainen tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa lastenhuoneen parhaat sisustustuotteet. Bloomingvillen tuotteet on suunniteltu siten, että pienelläkin muutoksella koko lastenhuone voi helposti saada uuden ilmeen. Valikoimasta löytyy muun muassa trendikkäitä ja kauniita sisustustuotteita sekä leluja, joissa tanskalainen design näkyy verrattomasti. Kaikki on valmistettu vain parhaista raaka-aineista ja kuitenkin edullisesti. Bloomingvilleltä löydät klassiset lelut, joiden ajaton ja yksinkertainen design jättää tilaa lapsen mielikuvitukselle. Kaikista pienimmille lapsille Bloomingvilleltä löytyy lisäksi herttaisia lastentarvikkeita ja vilttejä, joista tulee vaikkapa erinomainen kastelahja!

Piste i:n päälle lastenhuoneessa

Sisusta ja viimeistele lastenhuone suloisilla tyynyillä, kauniilla julisteilla ja ihanilla lasten huonekaluilla, joiden muotoiluun on haettu inspiraatiota luonnosta. Bloomingvillen tuotteiden avulla luot rauhallisen ja harmonisen kokonaisuuden, jossa lapsen on hyvä leikkiä ja nukkua.

Sisustustuotteiden hintatakuu

Me täällä Jollyroomilla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman Bloomingvillen tuotteita. Meiltä saat kaiken upean ja tyylikkään lastenhuoneen sisustamiseen: sisustustuotteet, lelut ja lastentarvikkeet, joissa näkyy Bloomingvillen luonnonläheisyys. Tällä tuotemerkillä on myös monia hauskoja sitaatteja tuotteissaan ja meiltä löydätkin esimerkiksi lamput, säilytyskorit, matot, kellot, julisteet ja taulut, viirit ja paljon muita lastenhuoneen väripilkkuja. Mikään valikoima ei kuitenkaan olisi täydellinen ilman ihanaa leikkitelttaa ja valoketjua, joiden avulla huoneesta kuin huoneesta voi tehdä kodin maagisimman paikan!

Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan. Teemme siis kaikkemme, jotta olisit tyytyväinen jokaiseen meiltä tekemääsi ostokseen!