BERG

BERG tarjoaa korkealaatuisia ja iloa täynnä olevia ulkoleluja kaikenikäisille lapsille! Valikoimassa on turvallisia, testattuja ja laadukkaita trampoliineja lasten pomppuleikkeihin. Meiltä saat BERGin hauskat trampoliinit, jotka tekevät lapsuuden kesistä ikimuistoisia yhdessä ystävien kanssa!

43 tulosta.

Lapset pomppimaan BERG-trampoliiniin

Jotkut lapset kinuavat vanhemmiltaan koiraa, toiset taas trampoliinia. Ruotsalainen BERG on valmistanut, kehittänyt ja myynyt trampoliineja jo yli 30 vuoden ajan. Täältä löydät BERGin suositut trampoliinimallit: Favorit, Champion ja Talent. Meillä on kaiken lisäksi trampoliinien lisätarvikkeita kuten suojapeitteitä, suojia ja suojaverkkoja. Suojavarusteiden ansiosta lapset voivat nauttia trampoliinilla hyppimisestä vaaroitta. Kurkista trampoliiniosastoomme ja valitse suuri ja suorakulmainen tai pieni ja pyöreä tramppa.

Muistathan, että meillä Jollyroomilla asioidessasi sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus ja kokonaisen vuoden kestävä avoin kauppa. Käy samalla myös tutustumassa suureen ulkoleikkikaluosastoomme. Sieltä löytyvät muun muassa värikkäät hiekkaleikkikalut ja kätevät lasten kottikärryt!