4moms

Amerikkalainen 4moms suunnittelee innovatiivisia lastentarvikkeita, jotka helpottavat lapsiperheiden arkea ympäri maailmaa. Meiltä löydät muun muassa suositut MamaRoo- ja RockaRoo-sitterit sekä laadukkaat 2-in-1-syöttötuolit.

 

Kekseliäitä lastentarvikkeita helpottamaan arkea

Amerikkalainen tuotemerkki 4moms valmistaa lastentarvikkeita, jotka ilahduttavat sekä sinun että pienokaisesi arkea. Tuotemerkin suositut tuotteet on suunniteltu pikkulapsiarjen helpottamiseksi, mikä näkyykin tuotteiden tuotekehittelyssä ja monipuolisissa toiminnoissa. Tuotteet takaavat, että vanhemmat saavat luottavaisin mielin levähtää lastenhoidon lomassa. 

Hanki 4momsin Mamaroo-sitteri meiltä

Meillä täällä Jollyroomilla on laaja valikoima 4momsin lastentarvikkeita. Sivuiltamme löydät esimerkiksi tuotemerkin ikisuosikin, Mamaroo-babysitterin, joka useilla näppärillä toiminnoillaan tuudittaa pienokaiset taidokkaasti uneen. Sitterissä on viisi eri nopeustasoa sekä useita erilaisia liikettä säätäviä asetuksia, jotka muistuttavat vanhemman liikkeitä vauvaa nukutettaessa. Mamaroo-sitteriä on helppo ohjata joko ohjauspaneelista tai puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Meiltä valitset suosikkisitterisi useiden värien ja kuvioiden joukosta!

 

Hankkiessasi 4moms-tuotteet Jollyroomilta saat aina 14 päivän palautusoikeuden sekä 365 päivän avoimen kaupan. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, on sen palauttaminen postitse nopeaa ja helppoa!

 

Tervetuloa ostoksille!