Didriksonsin kierrätettävät vaatteet

Didriksonsin toiminnalliset ja tyylikkäät vaatteet ovat tunnettuja hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Nyt listan jatkoksi voi myös lisätä sekä vastuullisuuden että ympäristöystävällisyyden. Päivän postaus käsittelee Didriksonsin kierrätettäviä ja kierrätetystä materiaalista valmistettuja ulkovaatteita.

Merkki on valmistanut vaatteita jo vuodesta 1913 lähtien ja erityisen tunnettu niin funktionaalisuuden kuin hyvän hinta-laatusuhteenkin ansiota. Suunnittelun ytimessä ovat laadukkaat ja kestävät materiaalit, jotka sopivat säähän kuin säähän. Täältä löydät merkin koko valikoiman.

Siksi onkin luonnollista, että brändi keskittyy yhä enemmän myös kestävään kehitykseen. Valikoitujen materiaalien tulee kestää aikaa ja olla valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla. Alla esittelemme kolme Didriksonsin uutuutta, jotka ovat tyylikkäitä, mukavia ja kaiken lisäksi myös ekologisia: ne on valmistettu osittain kierrätetystä materiaalista tai niiden kierrätettävyys on huomioitu jo tuotteen suunnitteluvaiheessa. Vaatteen elinkaari on siis huomioitu pidemmällä aikavälillä.

Gläntan-takki
Teipatuilla saumoilla varustettu mattapintainen Gläntan on sataprosenttisen tuulen- ja vedenpitävä takki. Extend Size -ominaisuudella takin hihoja voi pidentää melkein yhdellä koolla. Takki on valmistettu kierrätettävästä polyesteristä, joka on tulevaisuudessa helposti hyödynnettävissä toisen vaatteen valmistusmateriaaliksi, kun vaate ei enää sellaisenaan ole käytettävissä.

 • Kierrätettävää polyesteriä
 • Sisävuori
 • Extend Size -ominaisuus
 • Heijastinyksityiskohtia
 • Vettähylkivä pintakäsittely ei sisällä perfluorattuja yhdisteitä
 • Nimilappu

glantan_780X500.jpgDidriksonsin Gläntan-takki on saatavilla pirteän keltaisen värisenä.

Monte-fleecetakki ja -housut
Monte-fleecetakki on ihanan kevyt päällä, ja sen harjattu sisäpuoli tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Raglarhihat tuovat liikkuvuutta ja fleecemateriaali eristää tehokkaasti kylmää ilmaa – takkia voi käyttää sellaisenaan tai lisäkerroksena kuoritakin alla. Takin kanssa yhteensopivat ja joustavalla vyötäröllä varustetut Monte-fleecehousut täydentävät kokonaisuuden. Niin takki kuin housutkin on valmistettu ECO progressive -materiaalista, josta 30 prosenttia on kierrätettyä polyesteriä. Settiä on saatavilla useassa eri värissä, mikä niistä on oma suosikkisi?

 • 100 % polyesteriä josta 30 % kierrätettyä
 • Pehmeäksi harjattu sisäpuoli
 • Nukkaantumaton

monte_fleece_bla_780X500.jpgDidriksonsin Monte-fleecetakki tummansinisenä.

monte_miljo_3_780X500.jpgMonte fleecetakki lämmittää sellaisenaan tai lisäkerroksena toisen takin alla.

Monte-printtitakki
Yksiväristen vaihtoehtojen lisäksi Monte-fleecetakkia on saatavilla myös tyylikkäässä terrazzo-kuosissa. Sen pehmeäksi harjattu fleecemateriaali ja keveys tekevät takista miellyttävän päällä. Monte eristää tehokkaasti kylmältä ilmalta, joten lapselle ei tule vilu pitkään kestävän ulkoilupäivän aikana. Fleecetakki on valmistettu ECO progressive -polyesteristä, josta 30 prosenttia on kierrätettyä.  

 • 100 % polyesteriä, josta 30 % kierrätettyä
 • Pehmeäksi harjattu sisäpuoli
 • Nukkaantumaton

monte_miljo_780X500.jpgDidriksonsin Monte-fleecetakki sinisenä.

monte_print_780X500.jpgTerazzo-kuosi keltaisella pohjalla on keväinen ja raikas.

Haluatko lukea lisää lasten ulkovaatteista? Tsekkaa edellinen postauksemme Myyttejä ulkovaatteista.