Lastenrattaat, jotka eivät ole käsimatkatavaroita suuremmat!

Tarina BABYZEN YOYO+ -lastenrattaiden takana alkoi, kun ryhmä ranskalaisia suunnittelijoita päätti laittaa viisaat päänsä yhteen. Ryhmän jäsenillä oli erilaiset taustat, mutta yhteinen päämäärä: he halusivat parantaa lapsiperheiden liikkuvuutta. Tuloksena syntyivät matkarattaat, jotka eivät vie käsimatkatavaroita enempää tilaa. Tämä on meidän mielestämme erinomainen lopputulos!

Sittemmin YOYO+ -lastenrattaat ovat tulleet maailmankuuluisiksi ketteryydestään, ja ne ovat todennäköisesti pelastaneet monia vanhempia harmailta hiuksilta tilanteissa, jotka eivät ole olleet täysin ihanteellisia lastenrattaille. Meidän mielestämme on hauskaa nimetä lastenrattaiden hyviä puolia – ja YOYO+ -lastenrattaissa niitä on useita!

Näistä lastenrattaista on mainittava useaan kertaan niiden ketteryys. Matkarattaiden mitat kokoon taitettuina ovat ainoastaan 52 x 44 x 18 cm, minkä ansiosta rattaat voidaan ottaa käsimatkatavaroiksi useimpien lentoyhtiöiden säännösten mukaisesti!

Perheen, joka asuu ahtaasti, matkustaa paljon tai yksinkertaisesti arvostaa helppoa arkea, kannattaa katsoa kiinnittää huomionsa näihin rattaisiin, sillä ne sopivat autoon ja kaupunkiretkelle sekä makuu- että matkarattaiksi. Juuri niin – näissä rattaissa yhdistyy neljä upeaa ominaisuutta!

BABYZEN on kehittänyt YOYO+ -rattaisiinsa irrotettavan päälliskankaan, joka on saatavissa kuudessa ihanassa eri värissä. Tämä on aivan uskomattoman hienoa! Mikäli siis kyllästyt rattaiden ulkoasuun, voit helposti muuttaa rattaiden ulkonäköä vaihtamalla vain värikankaan!

Babyzen yoyo.png

 

Voit lukea lisää näistä uskomattoman upeista lastenrattaista ja niiden ominaisuuksista täältä.